Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Θέμα χρόνου να “κλείσει” προπονητή

Ίλια Ίβιτς: Θέμα χρόνου να “κλείσει” προπονητή
Ίλια Ίβιτς: Η τραγική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ επιβάλλει την επίσπευση της εύρεσης νέου προπονητή, με τον Ίλια Ίβιτς να καταλήγει άμεσα στον διάδοχο του Νίκου Κωστένογλου.

Ίλια Ίβιτς: Η νέα αποτυχία στη Κρήτη και η ήττα από τον ΟΦΗ επισπεύδει τις διαδικασίες για την αντικατάσταση προπονητή στην ΑΕΚ. Ο Νίκος Κωστένογλου μετράει μέρες, καθώς διοίκηση και Ίλια Ίβιτς δείχνουν να έχουν αποφασίσει να κινηθούν γρηγορότερα από αυτό είχαν αρχικά σχεδιάσει. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ γύρω από την Ένωση, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει καταλήξει σε τρεις περιπτώσεις προπονητών κάνοντας μάλιστα και τις αντίστοιχες προτάσεις.

Ένας από τους υποψήφιους στόχους του Ίλια Ίβιτς όπως αποκαλύπτεται είναι ο Μάρκο Νίκολιτς, ωστόσο ο 40χρονος βρίσκεται τρίτος στην σχετική λίστα του Σέρβου τεχνικού διευθυντή. Το θέμα του προπονητή αναμένεται να κλείσει μέσα στον μήνα, με τον Νίκο Κωστένογλου να χάνει με τον ΟΦΗ και τις λιγοστές ελπίδες που είχε για παραμονή στον σύλλογο. Οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί από τον Ίλια Ίβιτς φαίνεται πως έχουν χρονικό περιθώριο, με το επόμενο 48ωρο να κρίνει εν πολλοίς τις περισσότερες υποθέσεις του Σέρβου.

Εκτός από το θέμα του προπονητή, στην ΑΕΚ δεδομένα φέρνουν σε πρώτο λόγο και αυτό της αναζήτησης κεντρικού αμυντικού. Και εκεί, ο Ίλια Ίβιτς έχει καταλήξει σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο η συμφωνία με κάποια από αυτές αναμένεται να καθυστερήσει, πηγαίνοντας πιθανότατα στις γιορτές των Χριστουγέννων, λίγες ημέρες πριν ανοίξει και επίσημη η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments