Αθλητισμός

Νταμίρ Κάναντι: Θέμα χρόνου η επιστροφή του στον Ατρόμητο

Νταμίρ Κάναντι: Θέμα χρόνου η επιστροφή του στον Ατρόμητο
Νταμίρ Κάναντι: Ο Αυστριακός προπονητής όπως όλα δείχνουν θα καθίσει και πάλι στον πάγκο του Ατρόμητου.

Νταμίρ Κάναντι: Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η επιστροφή του Αυστριακού τεχνικού στον πάγκο του Ατρομήτου. Οι Περιστεριώτες εξακολουθούν να έχουν άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο και μετά τη νέα ήττα από τη Ξάνθη στα Πηγάδια ο Γιώργος Σπανός θέλει να επισπεύσει την επιστροφή του Νταμίρ Κάναντι στην ομάδα μετά από λίγους μήνες, αφότου αποχώρησε.

Ο Κάναντι που πραγματοποίησε δυο πολύ καλές χρονιές με την ομάδα του Περιστερίου μετακόμισε το καλοκαίρι στη Νυρεμβέργη. Εκεί δεν είχε την πορεία που ήθελε η ομάδα με αποτέλεσμα να απολυθεί. Όμως η υπόθεσή του δεν ήταν απλή καθώς υπήρχε θέμα με την αποζημίωση του Αστριακού τεχνικού. Οι άνθρωποι της Νυρεμβέργης φέρεται ότι τα βρήκαν με τον Κάναντι για την αποζημίωση που πρέπει να του καταβληθεί για το πρόσφατο διαζύγιο των δύο πλευρών και είναι έτοιμοι να υπογράψουν τη λύση της συνεργασίας τους.

Το τυπικό σκέλος της υπόθεσης, σύμφωνα με τη “Sportday”, αναμένεται να τελειώσει τις επόμενες κι αμέσως θα ανακοινωθεί η επιστροφή του στον Ατρόμητο. Ο Αυστριακός τεχνικός και ο πρόεδρος του Ατρόμητου άλλωστε έχουν ήδη συμφωνήσει προφορικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments