Ελλάδα

Αλέξης Κούγιας: Επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο της Λάρισας [vid]

Αλέξης Κούγιας: Επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο της Λάρισας [vid]
Αλέξης Κούγιας: Ο γνωστός ποινικολόγος είχε συμπλοκή με έναν άνδρα σε νυχτερινό κέντρο της Λάρισας.

Αλέξης Κούγιας: Σε νυχτερινό κέντρο της Λάρισας αποφάσισε να γιορτάσει ο ποινικολόγος γνωστός, τη νίκη της ομάδας του με ανατροπή 2-1 επί του Βόλου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super league 1. Στο κέντρο όπου διασκέδαζε, ο Αλέξης Κούγιας είχε συμπλοκή με έναν άνδρα. Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, άγνωστος πλησίασε το τραπέζι του γνωστού ποινικολόγου τη στιγμή που ο τραγουδιστής του κέντρου τραγουδούσε τον ύμνο της ΑΕΛ.

Ο εν λόγω άνδρας πλησίασε το τραπέζι του ποινικολόγου και να του είπε κάτι σε έξαλλη κατάσταση με τον Αλέξη Κούγια -όπως θα δείτε στο βίντεο που είναι τραβηγμένο με κινητό τηλέφωνο από το πλαϊνό τραπέζι- να αντιδρά ακαριαία. Αρχικά πετώντας του νερό από ένα ποτήρι ενώ αμέσως μετά υψώνει τις γροθιές του κάνοντας κίνηση να επιτεθεί.

Το βίντεο διακόπτεται απότομα, με τον Αλέξης Κούγιας, να μην αρνείται το γεγονός ότι υπήρξε συμπλοκή. Μάλιστα ο γνωστός ποινικολόγος είχε διαπληκτισμός και με έναν ακόμη άνδρα από το διπλανό τραπέζι, ο οποίος φέρεται να ενόχλησε τη συνοδό του δικηγόρου δευτερόλεπτα πριν. «Ο ένας την ενόχλησε και τον απώθησα και ο φίλος του που ήταν δίπλα του, ήρθε να ζητήσει το λόγο, οπότε αναγκάστηκα να απωθήσω κι αυτόν προκειμένου να προστατέψω την παρέα μου» εξηγεί ο γνωστός ποινικολόγος.

Ο Αλέξης Κούγιας πρόσθεσε ότι δεν γνώριζε τους δυο άνδρες, συμπληρώνοντας πως πρόκειται για ένα ατυχές συμβάν απ’ αυτά που συμβαίνουν στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης συνήθως εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments