Τεχνολογία

Google earth: Έρχεται πολύ μεγάλη αλλαγή που θα ενθουσιάσει τους χρήστες

Google earth: Έρχεται πολύ μεγάλη αλλαγή που θα ενθουσιάσει τους χρήστες
Η Google πρόσφατα πρόσθεσε νέα εργαλεία στο Google Earth, με τα οποία μπορείς να φτιάξεις μια δική περίηγηση, πάνω στον χάρτη της πλατφόρμας.

Θες να φτιάξεις να ξαναζήσεις την εμπειρία της επίσκεψης που είχες σε κάποιο μέρος της γης ξανά και ξανά; Τότε δεν έχεις παρά να μπεις στο Google Earth και να φτιάξεις τη δική σου περιήγηση σε ένα μέρος που επισκέφτηκες. Η Google πρόσφατα πρόσθεσε νέα εργαλεία στο Google Earth, με τα οποία μπορείς να φτιάξεις μια δική σου περιήγηση, πάνω στον χάρτη της πλατφόρμας.

Γιατί να το κάνεις αυτό; Για να δείξεις μετά στους φίλους σου και όχι μόνο την βόλτα που έκανες στην άλλη άκρη της Γης, επισημαίνοντας πάνω στον χάρτη το πού ακριβώς πήγες και από ποια σημεία πέρασες.

Τι μπορείς να κάνεις με την αλλαγή στο Google Earth;

Με τη νέα σειρά εργαλείων στο Google Earth μπορείς να βάλεις ορόσημα στον χάρτη, να τραβήξεις γραμμές από ένα μέρος σε ένα άλλο, να προσθέσεις το κείμενο που θέλεις, εικόνες, ακόμα και videos από κάθε σημείο της διαδρομής που περνάς, παρουσιάζοντας ουσιαστικά βήμα- βήμα τα όσα έκανες στο μέρος που επισκέφθηκες!

Τα εργαλεία είναι πολύ εύκολα στη χρήση ενώ η Google έχει δημιουργήσει ήδη από μόνη της μερικές εικονικές ξεναγήσεις, τις οποίες αποκαλεί «stories», όπως περιήγηση στην αναγεννησιακή αρχιτεκτονική της Ιταλίας, βόλτα στην Ανταρκτική κ.ά. Οι συγκεκριμένες ξεναγήσεις θα ανανεώνονται ανά διαστήματα.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Google Earth, ενώ μπορείς να δεις τις εξατομικευμένες ξεναγήσεις στο app για Android και iOS, ωστόσο, δεν μπορείς ακόμα να δημιουργήσεις τις δικές σου απ’ το κινητό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments