Αθλητισμός

Λιονέλ Μέσι: Εκ νέου μπλεξίματα με τις ισπανικές αρχές

Λιονέλ Μέσι: Εκ νέου μπλεξίματα με τις ισπανικές αρχές
Λιονέλ Μέσι: Οι ισπανικές αρχές ερευνούν τα οικονομικά του ιδρύματος που έχει ιδρύσει ο Αργεντινός με τον πατέρα του και τον αδερφό του.

Λιονέλ Μέσι: «Ξινή» θα βγει από ότι φαίνεται η Χρυσή Μπάλα στον Λιονέλ Μέσι, αφού την επόμενη μέρα έκαναν την εμφάνιση τους δυσάρεστες – για τον ίδιο – ειδήσεις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, οι ισπανικές Αρχές θα επανεξετάσουν τα οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με το ίδρυμα για άπορα παιδιά που έχει ιδρύσει ο Αργεντινός με τον πατέρα του και τον αδερφό του, αφού εντοπίστηκαν «κενά» στους ισολογισμούς.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο παρελθόν έχουν ξαναϋπάρξει έρευνες σχετικά με το αν το ίδρυμα λειτουργεί όντως ως φιλανθρωπικός οργανισμός ή σαν κάλυψη για τον σταρ της Μπαρτσελόνα. Η ίδρυσή του έλαβε χώρα το 2007, αλλά η πρώτη επίσημη εγγραφή του το 2013. Επομένως τα έσοδα του διαστήματος 2007 – 2013 είναι άγνωστο που κατέληγαν.

Ο Λιονέλ Μέσι κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα αφήνοντας πίσω του τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κατακτώντας έτσι το συγκεκριμένο βραβείο για 6η φορά στην καριέρα του. Ωστόσο, οι χαρές και τα πανηγύρια δεν κράτησαν πολύ, αφού θα πρέπει για ακόμη μια φορά να ασχοληθεί με τις ισπανικές Αρχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας