Αθλητισμός

Ρουμανία: Ο ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου “τελείωσε” 13 παίκτες λόγω απόδοσης

Ρουμανία: Ο ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου “τελείωσε” 13 παίκτες λόγω απόδοσης
Ρουμανία: O ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, αποφάσισε να διακόψει τα συμβόλαια σε 13 παίκτες εξαιτίας της μειωμένης τους απόδοσης

Ρουμανία: Ο Τζίτζι Μπεκάλι είναι ένας από τους πιο ιδιόρρυθμους ιδιοκτήτες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ο οποίος παράλληλα ασκεί τεράστια επιρροή στους προπονητές της Στεάουα Βουκουρεστίου και μάλιστα κάνει και αρκετές… προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας όταν το επιθυμεί. Όπως φαίνεται, ο Ρουμάνος παράγοντας βρίσκεται σε μια τέτοια «κατάσταση» τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς όπως ανακοίνωσε σε πρόσφατη αθλητική του συνέντευξη, υπάρχουν 13 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της Στεάουα, που πλέον δεν υπολογίζονται, εξαιτίας της μειωμένης συμμετοχής τους.

Μάλιστα, τα συμβόλαια αρκετών εξ αυτών να ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα ή θα ήθελε να πουλήσει κατά τη χειμερινή ή θερινή μεταγραφική περίοδο.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Δεν έχω σκοπό να αποκρύψω κάτι. Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Ο Τσορμπαζίνσκι είναι ο πρώτος, ενώ υπάρχει άλλος ένας, του οποίου το όνομα δεν θέλω να αναφέρομαι, καθώς είμαι ιδιαίτερα εκνευρισμένος μαζί του.

Επίσης, υπάρχει ο αμυντικός της Άστρα, Σταν, ο Μομτσίλοβιτς, ο Πίντιλιλ που θέλει να φύγει το καλοκαίρι, ο Μουτίνιο, ο Σαλομάο, ο Άντι Πόπα, ο Τσούμου, ενώ υπάρχει κι άλλος ένας, νομίζω ο Φίλιπ που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. Ο Γκνοερέ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και ζητάω 1.000.000 για την παραχώρησή του, ενώ κι ο Χόρα δεν είναι στα πλάνα. Α, κι ο Μπελού. Σύνολο 13».

H Στεάουα, μετά από 18 αγωνιστικές, είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς, πέντε λιγότερους από την πρωτοπόρο Κλουζ, το οποίο σημαίνει πως παραμένει σε τροχιά πρωταθλήματος. Βέβαια, ύστερα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, δεν αποκλείεται να υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα. Τουλάχιστον, μέχρι τον Ιανουάριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments