Αθλητισμός

Σωκράτης Διούδης: Δίνει τα χέρια με τον Παναθηναϊκό

Σωκράτης Διούδης: Δίνει τα χέρια με τον Παναθηναϊκό
Σωκράτης Διούδης: Ο Έλληνας τερματοφύλακας αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη επιτυχία της διοίκησης του "Τριφυλλιού", καθώς πλέον μένου μονάχα τα τυπικά για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σωκράτης Διούδης: Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, οι “Πράσινοι” τρέχουν να κλείσουν τις υπόλοιπες ανοιχτές υποθέσεις. Σειρά για το “Τριφύλλι” έχει η επέκταση του συμβολαίου με τον τερματοφύλακα του συλλόγου, Σωκράτη Διούδη, με τον 26χρονο να παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά.

Οι σκέψεις για μια δεύτερη ευκαιρία στο εξωτερικό μετά το σύντομο πέρασμα στο Βέλγιο και την Κλαμπ Μπριζ αρχίζουν να λιγοστεύουν, με τον Διούδη να παρουσιάζεται απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία του στους “Πράσινους”. Έχοντας κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη, ο 26χρονος αποτελεί βασικό όπλο της ενδεκάδας του “Τριφυλλιού” κάτι που του δίνει αυτομάτως συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Live Sport, διοίκηση και παίκτης στο ραντεβού πουν είχαν ουσιαστικά έδωσαν τα χέρια για την επέκταση της συνεργασίας τους και μετά το καλοκαίρι, όταν και τυπικά ολοκληρώνεται το υπάρχον συμβόλαιο του Έλληνα τερματοφύλακα. Η επικύρωση της συμφωνίας αναμένεται να επιτευχθεί τις επόμενες ημέρες, όταν και ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα εδραιωθεί στην πρωτεύουσα. Ο Καταλανός αυτές τις ημέρες ενημερώνεται πλήρως για το ρόστερ των “Πράσινων” και τα ανοιχτά θέματα, στα οποία θα πρέπει να παρθούν άμεσες αποφάσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments