Αθλητισμός

Γιώργος Μπόγρης: Τέλος από τον Προμηθέα, επιστρέφει στην Τενερίφη

Γιώργος Μπόγρης: Τέλος από τον Προμηθέα, επιστρέφει στην Τενερίφη
Γιώργος Μπόγρης: Ο Έλληνας ψηλός αποτελεί επίσημα παρελθόν από τον Προμηθέα Πατρών και ετοιμάζεται να επιστρέψει μετά από τρία χρόνια στην Τενερίφη.

Γιώργος Μπόγρης: Την λύση της συνεργασίας του με τον Έλληνα σέντερ ανακοίνωσε σήμερα (5/12) ο Προμηθέας Πατρών, παρά το γεγονός πως οι δύο πλευρές είχαν υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Γιώργος Μπόγρης, μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα, ο Έλληνας σέντερ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Τενερίφη, μετά από σχεδόν τρία χρόνια. Ο 30χρονος ψηλός είχε αγωνιστεί στην ομάδα των Κανάριων Νήσων τη σεζόν 2016-17, οδηγώντας την στην κατάκτηση του Basketball Champions League, ενώ είχε αναδειχθεί και πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης ανοίγοντας έτσι την πόρτα για τη μετεγγραφή του τότε στον Ολυμπιακό.

Η απόκτηση του 30χρονου σέντερ φαίνεται να συνδέεται με την απομάκρυνση του Ντάριον Άτκινς από την Τενερίφη στην οποία ο Μπόγρης θα συναντηθεί ξανά με τον προπονητή Τσους Βιδορέτα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στην τελευταία του θητεία εκεί. Μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν, με τα χρώματα του Προμηθέα, ο Μπόγρης είχε κατά μέσο όρο 3,8 πόντους και 2,9 ριμπάουντ, σε 9 ματς στην Α1, ενώ στο Eurocup έχει αντίστοιχα 4,9 πόντους και 4,2 ριμπάουντ, σε 8 παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα Πατρών:

«Η Κ.Α.Ε. Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή Γιώργο Μπόγρη. Τον ευχαριστούμε θερμά για όσα προσέφερε στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments