Αθλητισμός

Λεονίντ Σλούτσκι: Θέλει τον Ρώσο τεχνικό στην ΑΕΚ ο Ίβιτς

Λεονίντ Σλούτσκι: Θέλει τον Ρώσο τεχνικό στην ΑΕΚ ο Ίβιτς
Λεονίντ Σλούτσκι: Η Ένωση έχει κάνει πρόταση στον Ρώσο τεχνικό και περιμένει την απάντησή του. Ο Κωστένογλου στον πάγκο κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Λέονιντ Σλούτσκι είναι ο βασικός στόχος του Ίλια Ίβιτς για τον πάγκο της ΑΕΚ, με τον Σέρβο να συναντιέται μαζί του στην Ολλανδία και τους δύο άνδρες να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Ο Ρώσος τεχνικός αποτελεί την βασική επιλογή για την Ένωση και επί της ουσίας η ομάδα περιμένει την απάντησή του, στην πρόταση που του έχει καταθέσει.

Η περίπτωση του 48χρονου τεχνικού δείχνει πολύ προχωρημένη, με τον ρωσικό Τύπο να κάνει μάλιστα λόγο ακόμα και για συμφωνία των δύο πλευρών. Όπως αναφέρουν από τη Ρωσία ο Σλούτσκι έχει πειστεί από το πλάνο που του παρουσίασε ο Ίβιτς και είναι έτοιμος να πει το «ναι» και να αναλάβει την Ένωση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕΚ πηγαίνει για την υπέρβαση με την συγκεκριμένη περίπτωση, που την πιστεύει πολύ.

Η Ένωση φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει κλειστό συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών στον Σλούτσκι, προκειμένου να τον πείσει να αναλάβει τις τύχες της και να οδηγήσει την ομάδα ξανά στον δρόμο των επιτυχιών. Ο Σλούτσκι κατέκτησε τρία πρωταθλήματα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δύο Κύπελλα και δύο Σούπερ Καπ. Αυτός ήταν μάλιστα ο προπονητής της Εθνικής Ρωσίας στο Euro 2016. Ο Ρώσος παραιτήθηκε πριν από λίγες μέρες από την Φίτεσε και είναι ελεύθερος. Το 2017 βρέθηκε και στον πάγκο της αγγλικής Χαλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments