Αθλητισμός

Μπρούνο: Ξανά στα υπ’ όψιν του Άρη

Μπρούνο: Ξανά στα υπ’ όψιν του Άρη
Μπρούνο: Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής βρίσκεται εκ νέου στο στόχαστρο του Άρη, ο οποίος δεν θεωρείται απίθανο να κινηθεί για την απόκτηση του.

Μπρούνο: Το οπλοστάσιο του Ολυμπιακού είναι πλήρες από το κέντρο, αλλά ένα από αυτά τα «όπλα» έχει μείνει πλέον στα… αζήτητα εδώ και αρκετό καιρό. Ο λόγος για τον Μπρούνο, ο οποίος μετά το λάθος του κόντρα στην Μπασακσεχίρ για τα προκριματικά του Champions League τον Αύγουστο, δεν έχει ξαναπάρει χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον συμπεριλάμβανε σχεδόν ούτε στις αποστολές για τα παιχνίδια των «ερυθρολεύκων» μέχρι και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου βρέθηκε στον πάγκο των Πειραιωτών.

Γι΄αυτό, άλλωστε, και το μέλλον του Μπρούνο στον Ολυμπιακό θεωρείται δυσοίωνο, αφού ο ίδιος δεν βρίσκει καθόλου χρόνο συμμετοχής και έχει «καθηλωθεί» στην εξέδρα. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί η φήμη πως ο ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο, αποχωρώντας είτε ως δανεικός είτε ως ελεύθερος. Ο Άρης είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται θερμά για την περίπτωση του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Metrosport».

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εδώ και καιρό στο στόχαστρο τους τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, ενώ είχαν προσεγγίσει τον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν ως δανεικό, με τον Πέδρο Μαρτίνς τότε να τον διατηρεί στο ρόστερ των Πειραιωτών. Πλέον, τα πράγματα είναι πιο απλά για τον Άρη, καθώς ο Μπρούνο δεν αναμένεται να μείνει στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος καλύπτει τόσο την δεξιά όσο και την αριστερή πτέρυγα της επίθεσης, θέσεις στις οποίες οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούνται πλήρεις. Παρόλα αυτά, η ποιότητα του 25χρονου Βραζιλιάνου είναι τέτοια που, αν βρεθεί ο τρόπος, θα γίνει συζήτηση για να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Στο στόχαστρο της Ρέιντζερς

Ο 23χρονος αμυντικός έχει καταφέρει με σταθερά βήματα να εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Από τη μέρα που ο Πέδρο Μαρτίνς τον εμπιστεύτηκε δίνοντάς του φανέλα βασικού, εκείνος δεν έχει σταματήσει να ανεβαίνει αγωνιστικά, έχοντας μετατραπεί μέσα σε λίγους μήνες ως μία από τις σημαντικότερες μονάδες των «Ερυθρόλευκων».

Το τελευταίο διάστημα δεν είναι λίγοι οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι που χτυπούν δειλά δειλά την πόρτα των Πειραιωτών δείχνοντας το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση των δικαιωμάτων του. Ομάδες από τα προηγμένα πρωταθλήματα παρελαύνουν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» προκειμένου να δουν από κοντά τον ταλαντούχο άσσο. Τις τελευταίες ώρες, πληροφορίες από τη Μεγάλη Βρετανία αναφέρουν πως στο… κόλπο για την απόκτηση του Τσιμίκα μπαίνει και η Ρέιντζερς.

Η ομάδα από τη Σκωτία όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ προτίθεται να προσφέρει περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ, νούμερο που στον Ολυμπιακό πιθανότατα να μην μπουν καν στην διαδικασία να αξιολογήσουν, μιας και από τη διοίκηση διαρρέεται πως ο ποδοσφαιριστής θα παραχωρηθεί μονάχα αν στα γραφεία φθάσει πρόταση που να ξεπερνά τα δέκα εκατομμύρια ευρώ. Ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας πραγματοποιεί γεμάτη σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού έχοντας με τις επιδόσεις του να του δίνουν και το εισιτήριο για μια θέση στις κλήσεις της εθνικής ομάδας και του ομοσπονδιακού τεχνικού Τζον Φαν’τ Σιπ, με τον Ολλανδό να δείχνει εξίσου με τον Μαρτίνς την εμπιστοσύνη του στον νεαρό άσσο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments