Αθλητισμός

Ντούσαν Μπάγεβιτς: Φαβορί για τον πάγκο της εθνικής Βοσνίας

Ντούσαν Μπάγεβιτς: Φαβορί για τον πάγκο της εθνικής Βοσνίας
Ντούσαν Μπάγιεβιτς: Ο 70χρονος φιγουράρει ως πρώτος υποψήφιος για να αναλάβει τις τύχες της εθνικής Βοσνίας, με σκοπό να την οδηγήσει στα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ.

Ντούσαν Μπάγεβιτς: Σενάριο που θέλει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Βοσνίας έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες στη χώρα των Βαλκανίων. Ο 70χρονος εδώ και χρόνια έχει πάψει να εξασκεί την προπονητική, ωστόσο αυτό δεν δείχνει να είναι πρόβλημα για τους συμπατριώτες του, οι οποίοι δείχνουν να τον θέλουν όσο κανέναν άλλον στον πάγκο.

Την αποκάλυψη έφερε στο φως ο Σάφετ Σούσιτς, το όνομα του οποίου ακούστηκε επίσης για την ίδια θέση, ωστόσο ο ίδιος παραδέχθηκε ότι μάλλον ο Μπάγεβιτς είναι ο εκλεκτός. «Δεν υπήρχε σοβαρή επικοινωνία για να αναλάβω την εθνική Βοσνίας. Πιστεύω πως ήδη βρήκε την λύση η ομοσπονδία. Βλέπω πως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα είναι ο νέος τεχνικός» ανέφερε ο Σούσιτς.

Η πλούσια προπονητική καριέρα του “Ντούσκο” δεν έχει να επιδείξει ανάληψη τεχνικής ηγεσίας χώρας, αν και κατά το παρελθόν το σενάριο αυτό “έπαιξε” αρκετά εμπλέκοντας το όνομά του και για την Εθνική Ελλάδος. Οι Βόσνιοι απογοήτευσαν με τη παρουσία τους στη προκριματική φάση για τα τελικά του Euro 2020. Η χώρα από τα Βαλκάνια τερμάτισε 4η πίσω από την Ελλάδα μένοντας και οι δύο εκτός συνέχειας στη διοργάνωση. Η παρέα του Έντιν Τζέκο αναζητά τον νέο “καπετάνιο” που θα δώσει νέα πνοή στην ομάδα και θα την οδηγήσει σε καλύτερες ημέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments