Αθλητισμός

Σλούτσκι τέλος – Αυτόν τον προπονητή φέρνει ο Ίβιτς στην ΑΕΚ

Σλούτσκι τέλος – Αυτόν τον προπονητή φέρνει ο Ίβιτς στην ΑΕΚ
Ο Λέονιντ Σλούτσκι ζήτησε περισσότερο χρόνο για να απαντήσει στην ΑΕΚ και ο Ίλια Ίβιτς «τρέχει» ήδη το plan b για τον πάγκο της «Ένωσης».

Στην τελική ευθεία φέρεται να βρίσκεται πλέον το θέμα προπονητή για την ΑΕΚ, μετά και τις εξελίξεις το βράδυ της Πέμπτης (5/12). Κι αυτό γιατί ο Λέονιντ Σλούτσκι, ο οποίος ήταν και η βασική επιλογή του Ίλια Ίβιτς για τον πάγκο της «Ένωσης», ζήτησε περισσότερο χρόνο για να απαντήσει στην πρόταση της. Ο Ίβιτς είχε γνωστοποιήσει την πρόθεση της ΑΕΚ να έχει μία όσο το δυνατόν πιο άμεση απάντηση (σ.σ. έως δηλαδή την Παρασκευή), κάτι που όπως ενημέρωσε ο Σλούτσκι ήταν αδύνατο να πράξει με αποτέλεσμα να προκρίνεται το plan B.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής παράλληλα με τον Σλούτσκι δούλευε κι άλλη περίπτωση προπονητή ώστε να μη χαθεί πάλι πολύτιμος χρόνος για το διάδοχο του Νίκου Κωστένογλου. Το plan b βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «onsports.gr», πρόκειται για τον Μάσιμο Καρέρα, με τον οποίο οι επαφές κορυφώνονται και μάλιστα οι δύο πλευρές φέρονται να βρίσκονται αρκετά κοντά σε συμφωνία για τη συνεργασία τους.

Ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον Οκτώβριο του 2018, όταν και απολύθηκε από τη Σπαρτάκ Μόσχας. Ο ίδιος είχε πιάσει δουλειά στη ρωσική ομάδα το καλοκαίρι του 2016 και μάλιστα, τη σεζόν 2016-17, την πρώτη του δηλαδή στην ομάδα, την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ρωσίας για πρώτη φορά από το 2001. Η απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία της Σπαρτάκ είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των οπαδών, οι οποίοι είχαν κατηγορήσει ευθέως τον αρχηγό της ομάδας, Ντένις Γκλουσάκοφ για την απόλυση του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments