Ελλάδα

Κοζάνη: 15,5 χρόνια φυλακή στον νεαρό που βίασε τη μαθήτρια

Κοζάνη: 15,5 χρόνια φυλακή στον νεαρό που βίασε τη μαθήτρια
Ο νεαρός είχε συλληφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο μετά την καταγγελία της μαθήτριας στην αστυνομία.

Την ποινή των 15,5 ετών καθειρξης στον νεαρό άντρα που βίασε τη 17χρονη μαθήτρια στην Κοζάνη,τον περασμένο Φεβρουάριο,επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο των Γρεβενών.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 19χρονος είχε επιτεθεί και βιάσει την 17χρονη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, κοντά στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (σε στενό λίγο πιο κάτω από την πλατεία Συντάγματος) στην Κοζάνη, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες ο δράστης είδε την κοπέλα να επιστρέφει στο σπίτι της, περί τις 22:00, και την ακολούθησε. Λίγο μετά, έβγαλε μαχαίρι,την απείλησε και την οδήγησε σε πυλωτή οικοδομής, όπου και προχώρησε σε σεξουαλικές πράξεις, παρά τη θέλησή της. Μάλιστα, ο 19χρονος της άρπαξε και το κινητό τηλέφωνό  της  λέγοντας πως δεν θα πρέπει να πει τίποτε σε κανέναν, αλλιώς θα την ξαναβρεί.

Ωστόσο, η 17χρονη, παρά τα όσα μόλις είχε βιώσει και την όλη της κατάσταση αμέσως μίλησε τους γονείς της για το περιστατικό και, φυσικά, ακολούθησε η καταγγελία στην αστυνομία. Με βάση τις περιγραφές της 17χρονης, η αστυνομία ταυτοποίησε τον δράστη και τον συνέλαβε στο σπίτι του, στα Κοίλα. Ο 19χρονος ομολόγησε τη πράξη του βιασμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments