Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Οι Άγγλοι τον φέρνουν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Οι Άγγλοι τον φέρνουν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού
Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Ο Έλληνας στόπερ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δοθεί δανεικός από την Άρσεναλ και τα αγγλικά Μέσα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Ο 22χρονος στόπερ αποτελεί μέλος της Άρσεναλ από το καλοκαίρι του 2018, όταν και τον απέκτησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο, παρά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα του στην Αγγλία, τα πράγματα δεν κύλησαν και τόσο καλά για τον ίδιο στους «κανονιέρηδες». Ο ίδιος δεν βρίσκει σταθερό χρόνο συμμετοχής και μάλιστα το καλοκαίρι οι Λονδρέζοι φερόταν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν είτε μόνιμα, είτε ως δανεικό. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, αλλά ο Μαυροπάνος επέλεξε να μείνει στην Άρσεναλ και να παλέψει για τη θέση του.

Πλέον, τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αλλάξει άρδην, με την Άρσεναλ να «ψάχνεται» και πάλι να τον παραχωρήσει δανεικό τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», που επικαλείται αγγλικό Μέσο, ο Ολυμπιακός, αλλά και η Άουγκσμπουργκ έχουν δείξει «θερμό» ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Ο πανύψηλος 22χρονος στόπερ, που ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, δεν έχει παίξει φέτος με την πρώτη ομάδα της Άρσεναλ, παρά μόνο με την U23 σε εννιά παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βγει εδώ και λίγες ημέρες στην αγορά για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Κι αυτό γιατί τα αλλεπάλληλα αμυντικά λάθη συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών έχουν επιφέρει γκρίνια στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο». Οι Πειραιώτες παρουσιάζονται αναζητούν λύση ποδοσφαιριστή από την ξένη αγορά, ο οποίος θα είναι έτοιμος να μπει άμεσα στα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς προκειμένου να δώσει λύσεις στην αμυντική γραμμή.

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Δεν τον πουλάει τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός

Τη φετινή σεζόν ο νεαρός μπακ έχει γίνει βασικός και αναντικατάστατος για τον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον εμπιστεύεται απόλυτα και ο Τσιμίκας ανταποδίδει την εμπιστοσύνη του προπονητή με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του. Αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από πολλούς συλλόγους που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Ομάδες από Τουρκία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία και Σκωτία εξετάζουν την περίπτωση του Κωνσταντίνου Τσιμίκα. Ωστόσο υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια. Καμία ομάδα δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση στην πλευρά του Ολυμπιακού. Ακόμα και αν κάποιος σύλλογος προχωρήσει σε επίσημη πρόταση, οι Πειραιώτες δεν έχουν καμία πρόθεση να τον πουλήσουν. Ειδικά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments