Αθλητισμός

Νίκος Αλέφαντος για Καρέρα: “Απορρίπτεται κατευθείαν”

Νίκος Αλέφαντος για Καρέρα: “Απορρίπτεται κατευθείαν”
Ο Νίκος Αλέφαντος δεν είδε με θετικό μάτι την πρόσληψη του Μάσιμο Καρέρα από την ΑΕΚ.

Τις τελευταίες μέρες η ΑΕΚ φούλαρε για να κλείσει τον επόμενο τεχνικό της. Οι κιτρινόμαυροι έκριναν ότι ο Νίκος Κωστένογλου δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει και ήρθε η ώρα για την έλευση ενός “κανονικού” προπονητή. Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών ο Ίλια Ίβιτς κατέληξε στον Μάσιμο Καρέρα που είναι ελεύθερος εδώ και ένα χρόνο.

Μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και δεν άργησε να έρθει η συμφωνία. Ο Ιταλός τεχνικός θα φτάσει στη χώρα μας το βράδυ της Παρασκευής προκειμένου να κανονιστούν οι τελικές λεπτομέρειες και να ανακοινωθεί και επίσημα. Αυτή την κίνηση δεν την είδε με θετικό μάτι ο Νίκος Αλέφαντος.

Ο έμπειρος τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει την επιλογή της ΑΕΚ στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιάννης Καρατζαφέρης. “Απορρίπτεται κατευθείαν, έχει δουλέψει μόνο βοηθός. Τι να τον κάνεις, τι να σου προσφέρει. Δεν έχει πάει πουθενά. Παίρνουν ένα δίπλωμα προπονητή και κάνουν τους προπονητές.” Σε ερώτηση για το αν θα έχει μάθει κάτι από τον Κόντε, ο Αλέφαντος τόνισε: “Ο Κόντε παίζει 3-5-2 αν το έχει μάθει θα το δούμε”, κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments