Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Νικοπολίδης δοκιμάζει δύο ομογενείς στου Ρέντη

Ολυμπιακός: Ο Νικοπολίδης δοκιμάζει δύο ομογενείς στου Ρέντη
Ολυμπιακός: Δύο ομογενείς ποδοσφαιριστές, 18 ετών αμφότεροι, κάνουν προπονήσεις με την ομάδα Νέων των «ερυθρολεύκων» με τον Αντώνη Νικοπολίδη να αποφασίζει για εκείνους.

Ολυμπιακός: Δοκιμές παικτών γίνονται αυτές τις μέρες στου Ρέντη, με τους «ερυθρόλευκους» να δοκιμάζουν ποδοσφαιριστές, θέλοντας να ενισχύσουν περαιτέρω την ομάδα Νέων τους, με φόντο την πρώτη ομάδα φυσικά. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6», στις προπονήσεις της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού συμμετέχουν δύο 18χρονοι ομογενείς και πλέον το μόνο που απομένει είναι η εισήγηση του προπονητή, Αντώνη Νικοπολίδη, για το αν θα προχωρήσι η απόκτησή τους.

Ο ένας είναι ο Γιάννης Δόξας, ο οποίος αγωνίζεται ως σέντερ φορ και προέρχεται από τη Μόναχο 1860, ενώ παλιότερα είχε κληθεί και στις μικρές Εθνικές της Ελλάδας. Ο δεύτερος, είναι ο Στέλιος Οργιανός, που αγωνίζεται στις θέσεις του δεξιού μπακ και του στόπερ και έχει περάσει από Λοζάνη και Μάλαγα.

Ολυμπιακός: Βγαίνει στις αγορές αναζητώντας επιθετικό

Οι πάντες στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στον προσεχή… τελικό με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Πειραιώτες την επόμενη εβδομάδα δίνουν το παιχνίδι της χρονιάς στο «Γεώργιος Καραισκάκης» αντιμετωπίζοντας τους Σέρβους για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η προετοιμασία της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς κυλά ομαλά, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναζητά λύσεις στο σκοράρισμα ανακατεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Η επιθετική δυστοκία των τελευταίων αγώνων έχει επιφέρει «πονοκέφαλο» στο τεχνικό επιτελείο, με την εισήγηση για απόκτηση φορ να έρχεται τελευταία στα αυτιά της διοίκησης. Ελ Αραμπί και Γκερέρο δεν έχουν καταφέρει να επιβεβαιώσουν το εκτελεστικό τους χάρισμα, με τους «Ερυθρόλευκους» να αναζητούν λύσεις στο σκοράρισμα τόσο εντός όσο και εκτός ομάδας.

Η μεταγραφική πολιτική του Ολυμπιακού κατά τη περίοδο του Ιανουαρίου αναμένεται σφιχτή, ωστόσο η ανάγκη για την εύρεση επιθετικού ίσως προκαλέσει αλλαγή της στρατηγικής. Στόχος κατά τα ρεπορτάζ είναι η αναζήτηση επιθετικού πρώτης γραμμής, ο οποίος θα έρθει και θα φέρει άμεσα αποτελέσματα. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά ονόματα υποψηφίων, όμως Μοντεστό και Καρεμπέ εργάζονται καθημερινά προκειμένου να βρουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τη καλύτερη δυνατή λύση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι Ερυθρόλευκοι πριν το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα έχουν τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Εκεί ο Πέδρο Μαρτίνς θα επιχειρήσει να δώσει ανάσες σε βασικά του πρόσωπα περιμένοντας από την άλλη οι αναπληρωματικοί να ανταποκριθούν και να προσθέσουν τη νίκη στην ομάδα τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments