Αθλητισμός

Πέδρο Μάρτινς: Περιμένει περισσότερα από Σουντανί και Σα

Πέδρο Μάρτινς: Περιμένει περισσότερα από Σουντανί και Σα
Πέδρο Μάρτινς: Ο Πορτογάλο προπονητής του Ολυμπιακού περιμένει να δει πράγματα από Σουντανί και Σα στο παιχνίδι του Αγρινίου.

Πέδρο Μάρτινς: Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τρία συνεχόμενα σερί αποτελέσματα (2 ισοπαλίες με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ, ήττα από την Τότεναμ). Το Σάββατο οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν στο Αγρίνιο τον τελευταίο του βαθμολογικού πίνακα, Παναιτωλικό, και ο Πέδρο Μάρτινς θέλει οι παίκτες του να δώσουν απαντήσεις στην κριτική που δέχονται.

Δύο ποδοσφαιριστές από τους οποίους περιμένει να δει περισσότερα πράγματα ο Πορτογάλος είναι οι Σουντανί και Σα. Ο Αλγερινός δεν βοηθούσε καθόλου στο δημιουργικό κομμάτι στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ με τον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να σκοράρει αν και είναι μία μοναδική ευκαιρία. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακα από την άλλη είχε λάθος τοποθέτηση στο γκολ του Εμμανουηλίδη, ενώ στο ντέρμπι έχει ευθύνη στο γκολ του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, σύμφωνα με το «Φως» δεν θέλει να αντικρύσει παρόμοια εικόνα στο αυριανό (7/12) ματς του Αγρινίου απέναντι στον Παναιτωλικό και περιμένει να δει… απαντήσεις από τους ποδοσφαιριστές. Ειδικά από τον τερματοφύλακα των «ερυθρολεύκων», ο οποίος φαίνεται ότι περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος και μία ευκαιρία αρκεί για να εκτεθεί.

Ερωτηματικό ο Μεριά

Ο Γιάσιν Μεριά έχει κάνει αρκετά λάθη και γι’ αυτό το λόγο έμεινε εκτός στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού παραμένει ερωτηματικό και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, με τον Μαρτίνς να μην θέλει να τον…κάψει. Βέβαια, δεν θα είναι καθόλου περίεργο αν μείνει εκτός αποστολής και για το ματς απέναντι στον Παναιτωλικό, όπως αναφέρει το «Φως»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments