Video

Αυτό είναι το χειρότερο παρκάρισμα στην ιστορία [vid]

Αυτό είναι το χειρότερο παρκάρισμα στην ιστορία [vid]
Έχουμε δει παρκαρίσματα για παρκαρίσματα, αλλά αυτό τα ξεπέρασε όλα.

Είναι γνωστό το στερεότυπο ότι οι γυναίκες οδηγοί δεν είναι και ότι καλύτερο κυκλοφορεί στους δρόμους. Εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να αποτιναχτεί αυτό το στερεότυπο πάνω από τις γυναίκες. Άλλωστε ο πιο διάσημος λογαριασμός στο Instagram που έχει να κάνει με την αυτοκίνηση, ανήκει σε γυναίκα. Ο λόγος για την supercarblondie που έχει 5.2 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη κυρία στο video δεν έκανε και πολλά για τις γυναίκες οδηγούς… Στην πραγματικότητα, αυτό που έκανε ήταν ίσως η χειρότερη οδηγική στιγμή στην ιστορία των αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα, βρισκόμενη στον τρίτο όροφο ενός πολυώροφου πάρκινγκ, προσπάθησε να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητο της υπό ανυπόφορες συνθήκες, αφού δίπλα της δεν είχε κανέναν απολύτως παρά μία κολόνα. Ναι αυτό ήταν ειρωνικό.

Η “άτυχη” (;) γυναίκα, κάποια στιγμή απηύδησε με την θρασύτατη κολόνα που στεκόταν εκεί μπροστά στο δρόμο της, οπότε φυσικά πάτησε τέρμα το γκάζι και… ότι γίνει. Τι μπορεί να πάει στραβά; Πολλά θα πείτε, αλλά το θέμα ήταν άλλο. Το θέμα ήταν ότι η οδηγός μας, είχε μπερδέψει την “πρώτη” με την “όπισθεν”. Το γκάζι πατήθηκε “τέρμα”, το αυτοκίνητο αντί για μπροστά έφυγε πίσω, ο μικρός τοίχος έσπασε και το αυτοκίνητο κατέληξε να κρέμεται από τον τρίτο, με τη γυναίκα μέσα να βρίσκεται σε παράκρουση. Ευτυχώς θυμήθηκε που είναι το φρένο γιατί θα είχαμε κατάσταση “Fast and Furious” gone wrong.

Εμείς να σημειώσουμε ότι και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι μια πολύ οικονομική και ασφαλής λύση.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments