Αθλητισμός

Λάρισα: Ερωτηματικό με Κάτσε και Ουάρντα

Λάρισα: Ερωτηματικό με Κάτσε και Ουάρντα
Λάρισα: Ο Κάτσε και ο Ουάρντα αγωνίζονται στην ΑΕΛ δανεικοί από τον ΠΑΟΚ.

Λάρισα: Στα τέλη του Αυγούστου η ομάδα του Αλέξη Κούγια προχώρησε στην απόκτηση των Έργκους Κάτσε και Αμρ Ουάρντα. Αμφότεροι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ. Αμέσως ξεκίνησαν να αγωνίζονται με τα βυσσινί με τη Λάρισα με τους δυο στον αγωνιστικό χώρο να μετράει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες και να «βλέπει» πλέι οφ.

Τόσο ο Κάτσε όσο και ο Ουάρντα είναι πολλοί σημαντικοί στο παιχνίδι της Λάρισας. Ο Κάτσε διαθέτει εξαιρετικά χτυπήματα στις στατικές μπάλες και ο Ουάρντα εκτός των εκτελεστικών του ικανοτήτων φτιάχνει και παιχνίδι. Και οι δύο μαζί έχουν 6 ασίστ (3 ο καθένας), ενώ συνολικά η ΑΕΛ έχει 12 στα 8 παιχνίδια που αγωνίστηκαν Ουάρντα και Κάτσε.

Μέχρι τη Δευτέρα η παραμονή των Κάτσε και Ουάρντα στην Λάρισα έως το τέλος της σεζόν ήταν δεδομένη. Ο δανεισμός τους ισχύει για έναν χρόνο. Από την Τρίτη, και μετά τις αποκαλύψεις για τη σχέση ΠΑΟΚ και Ξάνθης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday,  στην Τούμπα άρχισαν να εξετάζουν το ενδεχόμενο να διακόψουν τους δανεισμούς, αν και είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία των δύο παικτών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments