Αθλητισμός

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2
Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μια Γιουνάιτεντ από τα... παλιά πάτησε την Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ και έφυγε με νίκη 2-1 από το «Etihad». Στο -14 από την Λίβερπουλ οι «Πολίτες».

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εντυπωσιακή στα πρώτα 45 λεπτά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άλωσε το «Έτιχαντ» νικώντας με 2-1 τη Σίτι στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής κι έφερε τη Λίβερπουλ ακόμη πιο κοντά στο φετινό τίτλο. Η ομάδα του Σόλσκιερ κυριάρχησε απόλυτα σε αυτό το διάστημα, πέτυχε δύο γκολ σε έξι λεπτά, είχε δοκάρι με τον Ράσφορντ στο 26′ και άντεξε στην αντεπίθεση των «μπλε» στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με πέναλτι του Ράσφορντ στο 23′, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Μπερνάρντο Σίλβα επί του σκόρερ και διπλασίασε στο 29′ με τον Μαρσιάλ. Το συγκρότημα του Γκουαρντιόλα πίεσε κι έχασε ευκαιρίες στην επανάληψη, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν απλώς να μειώσει με τον Οταμέντι πέντε λεπτά πριν τα 90′.

Στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, πάντως, καταγράφηκε μια κακή στιγμή, όταν οπαδοί της γηπεδούχου πέταξαν αντικείμενα, μπουκάλι και αναπτήρες προς τον Φρεντ, με αποτέλεσμα ο Άντονι Τέιλορ να διακόψει προσωρινά τον αγώνα.

 

Εύκολες νίκες για Λίβερπουλ και Τότεναμ

Η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, νίκησε εύκολα -εκτός έδρας- την Μπόρνμουθ με 3-0, για την 16η αγωνιστική της Premier League, πρόσθεσε μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό της και έκανε ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλο της και έφθασε στη νίκη με τα γκολ των Τσάμπερλεϊν (35′), Κεϊτά (44′) και Σάλαχ (54′).

 

Στο μεταξύ η Τότεναμ ήταν εντυπωσιακή και νίκησε εύκολα την Μπέρνλι με 5-0, ενώ ευεργετική αποδείχθηκε για την Εβερτον η απομάκρυνση του Μάρκο Σίλβα από τον πάγκο. Με υπηρεσιακό προπονητή τον Ντάνκαν Φέργκιουσον, τα «ζαχαρωτά» επικράτησαν 3-1 της Τσέλσι στο «Γκούντισον Παρκ», και πήραν βαθμολογική «ανάσα», ξεφεύγοντας από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments