Αθλητισμός

Μάσιμο Καρέρα: Συμφώνησε με ΑΕΚ – Απομένουν οι ανακοινώσεις

Μάσιμο Καρέρα: Συμφώνησε με ΑΕΚ – Απομένουν οι ανακοινώσεις
Μάσιμο Καρέρα: Τι ζήτησε στις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ ο Ιταλός τεχνικός.

Μάσιμο Καρέρα: Προπονητής της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται πλέον ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της Ένωσης στο σημερινό ραντεβού και το μόνο που μένει πλέον είναι οι επίσημες ανακοινώσεις. Κάτι που μαζί με τις υπογραφές αναμένεται να συμβεί την Κυριακή. Όσον αφορά τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, αυτή πιθανότατα θα είναι μέχρι τον Μάιο του 2021, καθώς αυτό ήταν το περιεχόμενο των συζητήσεων των δύο πλευρών.

Το βράδυ του Σαββάτου ο 55χρονος τεχνικός αναμένεται να βρεθεί στο ΟΑΚΑ συνοδευόμενος από τον Ίλια Ίβιτς, για να παρακολουθήσει το ματς κόντρα στον Πανιώνιο και να πάρει μια «γεύση» από τη νέα του ομάδα. Όσο για την επίσημη παρουσίαση του Καρέρα, αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί πιθανότατα την ερχόμενη Τρίτη αφού ο Ιταλός θα έχει ήδη και μια πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του.

Μάσιμο Καρέρα: Τι ζήτησε στις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ

Ο Ιταλός τεχνικός, σύμφωνα με την “Ώρα των Σπορ”, έριξε στο τραπέζι των συζητήσεων με την ΑΕΚ την παρουσία δύο δικών του βοηθών στο τεχνικό τιμ. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο Άρης προχώρησε σε διερευνητική κρούση προς τον Ιταλό τεχνικό δε συνέβη το ίδιο. Ο 55χρονος προπονητής είχε βάλει στην εξίσωση μόλις έναν δικό του βοηθό, ωστόσο οι συζητήσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν προχώρησαν, λόγω σημαντικής απόστασης στο οικονομικό μεταξύ των δύο πλευρών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments