Αθλητισμός

Serie Α: “Κόλλησε” η Ίντερ – Ευκαιρία για τη Γιουβέντους [vid]

Serie Α: “Κόλλησε” η Ίντερ – Ευκαιρία για τη Γιουβέντους [vid]
Serie Α: Η Ίντερ έμεινε στο 0-0 με την Ρόμα στο Τζουζέπε Μεάτσα και έτσι η Γιουβέντους με νίκη έχει την ευκαιρία να την προσπεράσει.

Serie Α: Πάνω που έπιασε κορυφή η Ίντερ κινδυνεύει να βρεθεί στην 2η θέση, εφόσον το Σάββατο (7/12) η Γιουβέντους περάσει με νίκη από το «Ολίμπικο» κόντρα στην Λάτσιο. Οι «νερατζούρι» παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην φορμαρισμένη Ρόμα (0-0) στο εναρκτήριο ματς της 15ης ημέρας της Serie A. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε στρέφει το ενδιαφέρον της στον «τελικό» της προσεχούς Τρίτης με την Μπαρτσελόνα, επί ιταλικού εδάφους, όπου θα κριθεί εάν θα συνεχίσει στο Champions League.

Ο Λουκάκου στο 7′ είχε μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει αλλά ο Μιράντε έσωσε κι ένα λεπτό μετά ο Λαουτάρο δεν κατάφερε να βάλει το γκολ από κοντά. Ο Τζανιόλο απείλησε για την Ρόμα στο 19′ με τον Μπρόζοβιτς στο 43′ να χάνει ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία για την Ίντερ στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες δεν παρουσίασαν τίποτα ιδιαίτερο με μοναδική μεγάλη φάση ουσιαστικά ένα σουτ του Βεσίνο στο 48′ με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Δείτε τα highlights του παιχνιδιού:

Γιουβέντους: Ευκαιρία να πατήσει και πάλι κορυφή

Η Γιουβέντους έπεσε την προηγούμενη εβδομάδα στην δεύτερη θέση, αλλά μετά την ισοπαλία της Ίντερ μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Serie A. Οι Μπιανκονέρι αντιμετωπίζουν τη Λάτσιο στο Ολίμπικο το βράδυ του Σαββάτου και θέλουν μόνο νίκη για να μείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments