Αθλητισμός

Ματίας Γιόχανσον: “Πονοκέφαλος για Δώνη οι κάρτες του Σουηδού

Ματίας Γιόχανσον: “Πονοκέφαλος για Δώνη οι κάρτες του Σουηδού
Ματίας Γιόχανσον: Στην αναμέτρηση με τον Βόλο οι "Πράσινοι" επέστρεψαν στα αρνητικά αποτελέσματα και μαζί με αυτά στα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ο Γιώργος Δώνης είδε τον Σουηδό αμυντικό του, Ματίας Γιόχανσον να συμπληρώνει κάρτες, κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης θα απουσιάσει σε ένα από τα προσεχή παιχνίδια.

Ματίας Γιόχανσον: Η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος βρήκε τον Παναθηναϊκό να αποσπά ισοπαλία στον Βόλο, με την τοπική ομάδα να καταφέρνει να προκαλέσει νέα βαθμολογική απώλεια στο “Τριφύλλι”. Οι “Πράσινοι” ολοκλήρωσαν το παιχνίδι στο 1-1 επιστρέφοντας στην κανονικότητα… καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου γύρου δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ποτέ δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα,

Ο Γιώργος Δώνης είδε τους ποδοσφαιριστές του για άλλο έναν αγώνα να δυσκολεύονται να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ σαν να μην έφθανε αυτό σε πολλά σημεία της αναμέτρησης έδειξαν αφέλεια υποπίπτοντας σε ανούσια λάθη. Ένας από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές της χθεσινής βραδιάς για τους “Πράσινους” ήταν και ο Ματίας Γιθόχανσον, με τον Σουηδό αμυντικό πέραν της μέτριας απόδοσης να γίνεται αποδέκτης και κίτρινης κάρτας.

Ο έμπειρος αμυντικός συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες κάτι που σημαίνει πως ο Γιώργος Δώνης θα αναγκαστεί αν το θέσει εκτός μάχης σε ένα από τα προσεχή παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, ο Σουηδός  θα πρέπει να λείψει σε ένα από τα ματς με Λαμία (εντός), ΟΦΗ (εκτός), Άρη (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός) έδρας, κάτι που θα κληθεί να αποφασίσει ο Γιώργος Δώνης.

Χθες εξέτισαν τη ποινή τους οι Κουρμπέλης και Πούγγουρας, ενώ στο όριο καρτών βρίσκεται και ο Φεντερίκο Μακέντα, με τον έμπειρο επιθετικό να έχει έξι κίτρινες κάρτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments