Αθλητισμός

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ενδιαφέρον από το Νησί για τον Νορβηγό

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ενδιαφέρον από το Νησί για τον Νορβηγό
Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ομάδες από την Μεγάλη Βρετανία εξετάζουν την περίπτωση του διεθνή μπακ του Ολυμπαικού.

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του Νορβηγού έπαιξε για πολλές ομάδες. Παρά το έντονο ενδιαφέρον, καμία πρόταση δεν ήταν αρκετή να πείσει τον Ολυμπιακό να τον παραχωρήσει. Από τη στιγμή που δεν ήρθε η κατάλληλη προσφορά ο παίκτης έμεινε κανονικά στον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον υπολογίζει κανονικά και για άλλη μια σεζόν είναι ο βασικός δεξιός μπακ της ομάδας.

Το συμβόλαιο του Ομάρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Αυτό σε συνδυασμό με την απόκτηση του Μάριο Γκασπάρ θα μπορούσε να έχει μειώσει τον χρόνο συμμετοχής του παίκτη. Ωστόσο αυτό δεν συνέβη. Ο παίκτης είναι βασικός και θα πρέπει να βρεθεί μια λύση με το συμβόλαιο του. Οι δυο πλευρές έχουν δείξει θετική διάθεση, αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία.

Βρετανικό ενδιαφέρον για Ομάρ

Ανάμεσα στις δυο πλευρές υπάρχει απόσταση στο οικονομικό. Αν ο Νορβηγός δεν υπογράψει άμεσα νέο συμβόλαιο, υπάρχει μεγάλος κύνδινος να χαθεί χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα. Από 1/1 ο έμπειρος αμυντικός έχει δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του χωρίς να λάβει κάποιο πόσο ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2020.

Τον τελευταίο καιρό, και με βάση όλα τα παραπάνω, οι ομάδες που τον θέλουν αυξάνονται. Μετά τις Λέστερ, Μπάρνσλεϊ, Γουότφορντ και Μπόρνμουθ, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα στο κόλπο μπαίνουν και οι Άστον Βίλα, Σέλτικ που επίσης “ζαχαρώνουν” τον διεθνή μπακ του Ολυμπιακού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments