Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον για Μποζένικ και Κλιμάλα

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον για Μποζένικ και Κλιμάλα
ΠΑΟΚ: Ο Πάτρικ Κλιμάλα και ο Ρόμπερτ Μποζένικ βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα του Δικεφάλου του Βορρά.

ΠΑΟΚ: Το περασμένο Σάββατο, η εφημερίδα “Metrosport” προχώρησε στην αποκάλυψη πως ο Δικέφαλος του Βορρά ενδιαφέρεται για τον Ρόμπερτ Μποζένικ. Η αποκάλυψη προκάλεσε αίσθηση και συζητήθηκε αρκετά και μεταξύ των φίλων του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Τούμπα, για το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Το όνομα του 20χρονου Σλοβάκου φορ βρίσκεται ψηλά στις λίστες του ΠΑΟΚ. Η περίπτωση του υψηλόσωμου επιθετικού κρίνεται πολύ αξιόλογη στην λογική της επένδυσης σε ένα ταλέντο που ήδη έχει δώσει δείγματα γραφής εξαιρετικά. Ωστόσο, προς το παρόν, η τιμή αγοράς των δικαιωμάτων του είναι αλμυρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ζίλινα αξιώνει περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Μποζένικ, αλλά αυτά τα χρήματα δύσκολα θα τα βρει από οποιαδήποτε ομάδα, είτε μιλάμε για τον ΠΑΟΚ, είτε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Τζένοα ή γερμανικούς συλλόγους που ενδιαφέρονται. Προφανώς, εφόσον οι Σλοβάκοι έχουν μπει στην διαδικασία να πουλήσουν τον 20χρονος επιθετικό, όσο πλησιάζουμε στον Ιανουάριο θα φέρνουν τις απαιτήσεις τους σε πολύ λογικότερα πλαίσια.

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτα έτοιμος για να κάνει την κίνησή του αν κρίνει ότι ωριμάζουν οι συνθήκες. Έχει ήδη παρακολουθήσει αρκετές φορές τον παίκτη (έχει καταγράψει 19 γκολ και 6 ασίστ σε 58 παιχνίδι με την Ζίλινα), ξέρει τις δυνατότητές του, αλλά έχει ορίσει και μία τιμή που θεωρεί ότι ανταποκρίνεται στην αξία του.

Ενδιαφέρον και για τον Κλιμάλα

Στη λογική της εύρεσης του νέου Σφιντέρσκι, ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί και ένα ακόμη νεαρός ποδοσφαιριστή. Ουσιαστικά, τον διάδοχο του “Σφίντε” στην Γιαγκελόνια, τον Πάτρικ Κλιμάλα. Ο 21χρονος, ύψους 1.83μ. επιθετικός κάνει πού καλή σεζόν με την πολωνική ομάδα (7 γκολ σε 16 ματς) και τα ραντάρ του ΠΑΟΚ τον έχουν εντοπίσει και τον σκανάρουν.

Της προηγούμενες ημέρες υπήρξε δημοσίευμα που θέλει τον 21χρονο επιθετικό να αποχωρεί τον Γενάρη από την Γιαγκελόνια. Ο Κλιμάλα έχει κερδίσει μία θέση στην εθνική Πολωνίας U21, αλλά ο προπονητής του στην Γιαγκελόνια Ιρενέουζ Μάμροτ, προσπαθεί να κρατά ακόμη χαμηλά την μπάλα. «Ο Σφιντέρσκι είχε περισσότερη εμπειρία όταν έφυγε. Αυτή είναι η θεμελιώδης διαφορά με τον Κλιμάλα. Εφυγε για την Ελλάδα όταν ήταν 22 ετών. Ο Κλιμάλα θα είναι 22 του χρόνου και, σίγουρα, τότε η εμπειρία του θα είναι πολύ μεγαλύτερη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments