Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Στο προσκήνιο οι αποχωρήσεις

ΠΑΟΚ: Στο προσκήνιο οι αποχωρήσεις
ΠΑΟΚ: Το πολυάριθμο ρόστερ των Πρωταθλητών Ελλάδας αναμένεται να συρρικνωθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο, με τον Αμπέλ Φερέιρα να έχει ήδη έτοιμη τη λίστα με τους "κομμένους".

ΠΑΟΚ: Η χρονιά ολοκληρώνεται με τον “Δικέφαλο του Βορρά” να βρίσκεται εντός στόχων, καθώς η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα φιγουράρει στη κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ συνεχίζει κανονικά και στη διοργάνωση του κυπέλλου. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα βαδίζει με συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να δείχνει ξεκάθαρα τις προτιμήσεις του.

Στη Τούμπα είναι ευρέως γνωστό πως ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την παραχώρηση τους ως δανεικοί ή ακόμη και με διακοπή συμβολαίου. Μίροσλαβ Στοχ, Λάζαρος Λάμπρου και Ενέα Μιχάι  έχουν πάρει ελάχιστες ευκαιρίες από τον Αμπέλ Φερέιρα, πράγμα που δείχνει πως δύσκολα θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη.

Οι αποχωρήσεις ωστόσο ίσως και να μην σταματήσουν εκεί, καθώς όπως διαρρέεται δεν αποκλείεται ο “Δικέφαλος του Βορρά” να συμβιβαστεί και με μια ηχηρή παραχώρηση ποδοσφαιριστή. Αυτό θα εξαρτηθεί ανάλογα με την οικονομική πρόταση που θα έρθει στα γραφεία του συλλόγου. Αρκετοί είναι οι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που κατά καιρούς απασχολούν ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Κάρολ Σβιντέρσκι, Τσούμπα Άκπομ, Δημήτρης Γιαννούλης και αρκετοί ακόμη βρίσκονται καθημερινά σε σενάρια αποχώρησης, καθώς τα ραντάρ αρκετών ομάδων παρακολουθούν την καθημερινή τους  εξέλιξη. Μένει να φανεί έμπρακτα, ποιες από τις φημολογούμενες προτάσεις μετουσιωθούν σε χειροπιαστές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments