Αθλητισμός

Απόστολος Γιάννου: Τον θέλει τον Γενάρη στον Παναθηναϊκό ο Ρόκα

Απόστολος Γιάννου: Τον θέλει τον Γενάρη στον Παναθηναϊκό ο Ρόκα
Απόστολος Γιάννου: Η έλευση του Τσάβι Ρόκα και το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας επισπεύδει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Έλληνα φορ.

Απόστολος Γιάννου: Ο Έλληνας επιθετικός αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως έχει την επιθυμία να αγωνιστεί κάποια στιγμή με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Τόνισε μάλιστα πως δύο φορές στο παρελθόν βρέθηκε κοντά στους πράσινους, αλλά καμία από τις δύο δεν προχώρησε τελικά.

Ο Απόστολος Γιάννου κατέληξε στην ΑΕΚ Λάρνακας έπειτα από προσωπικές ενέργειες του νυν τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, ο οποίος ήταν εκείνος που είχε πάρει στην Κύπρο τον Έλληνα φορ. Ήταν, μάλιστα, η τελευταία του μεταγραφή για λογαριασμό της ΑΕΚ. Πιθανότατα ο Γιάννου να είναι και η πρώτη του μεταγραφή στον Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομά του δεν είναι απλώς στη λίστα του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι, όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του με την κυπριακή ομάδα, αλλά ακόμα και για τον Ιανουάριο. Έξι μήνες πριν από τη λήξη της συνεργασίας του με την ΑΕΚ Λάρνακας. Το επιθετικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι μεγάλο.

Οι «πράσινοι» βγαίνουν στην αγορά για σέντερ φορ, ο Γιάννου έχει πάρει πολύ καιρό το… μήνυμα και ο ίδιος έχει δηλώσει ανοιχτά πως θέλει να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Πηγές αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο θα προσεγγίσει τον παίκτη, θέλοντας να φτάσει σε συμφωνία μαζί του, έχοντας το δικαίωμα έξι μήνες πριν το τέλος του συμβολαίου του και στη συνέχεια να απευθυνθεί στην ΑΕΚ Λάρνακας προκειμένου να βρεθεί λύση και να έρθει άμεσα στον Παναθηναϊκό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments