Αθλητισμός

Άρσεναλ: Επαφή με Μαρθελίνο

Άρσεναλ: Επαφή με Μαρθελίνο
Άρσεναλ: Η ομάδα του Λονδίνου φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον Μαρθελίνο για να αναλάβει άμεσα στην ομάδα.

Άρσεναλ: Η σεζόν ξεκίνησε με πολλά όνειρα για τους Λονδρέζους. Ο σύλλογος ενισχύθηκε σημαντικά με τους Πεπέ, Θεμπάγιος, αλλά η εικόνα που έδειξε από το ξεκίνημα δεν ήταν η αναμενόμενη. Οι άνθρωποι της Άρσεναλ έκαναν αρκετή υπομονή με τον Ουνάι Έμερι, ωστόσο αυτή τελείωσε πριν λίγο. Το τελευταίο ματς του Βάσκου τεχνικού ήταν κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Europa League.

Ο σύλλογος προχώρησε στη λύση του Φρανκ Λιούμπεργκ που ανέλαβε σαν υπηρεσιακός τεχνικός. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν το πέρασμα του θα είναι σύντομο. Στην Άρσεναλ είναι σίγουροι ότι το καλύτερο για την ομάδα είναι να έρθει ένας κανονικός προπονητής. Το όνομα του Νίκο Κόβατς που απολύθηκε από την Μπάγερν “έπαιξε” έντονα,αλλά όπως όλα δείχνουν ο εκλεκτός της ομάδας είναι άλλος.

Μαρθελίνο ο πρώτος στόχος

Σύμφωνα με το ESPN, άνθρωποι της Άρσεναλ είχαν επαφή με τον Μαρθελίνο στο Λονδίνο, με τον πρώην κόουτς της Βαλένθια να έχει ταξιδέψει στην αγγλική πρωτεύουσα για να μιλήσει με τους «κανονιέρηδες» για την θέση που άφησε κενή στον πάγκο ο Έμερι. Ο 54χρονος προπονητής έχει μείνει δίχως δουλειά από τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν και απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Βαλένθια έχοντας βιώσει μια τρομερά δύσκολη κατάσταση στις «νυχτερίδες» στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Μάλιστα, οι παίκτες ήταν απογοητευμένοι από την εξέλιξη αυτή, τον στήριξαν, δεν ήθελαν να τον δουν να φεύγει, όμως, εκείνη την περίοδο είχαν καταφέρει να κάνουν και μεγάλο «μπαμ» με τη νίκη στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επί της Τσέλσι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαρθελίνο βρέθηκε στο Λονδίνο και φέρεται να μίλησε με τους ανθρώπους της Άρσεναλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments