Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Φέρνει ενισχύσεις στο τμήμα σκάουτινγκ

Ίλια Ίβιτς: Φέρνει ενισχύσεις στο τμήμα σκάουτινγκ
Ίλια Ίβιτς: Ο Σέρβος αναμένεται να ενισχύσει το τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ.

Ίλια Ίβιτς: Πριν λίγους μήνες ο Σέρβος ανέλαβε θέση τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης του έδωσε το ελεύθερο να προβεί σε όποιες αλλαγές πιστεύει πως πρέπει να γίνουν. Ο Ίβιτς πέρασε από κόσκινο όλους όσους δουλεύουν στο ποδοσφαιρικό τμήματα προκειμένου να κρίνει ποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν για την καλύτερη λειτουργία της ομάδας.

Τον τελευταίο καιρό ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ επικεντρώθηκε στο να κλείσει προπονητή. Τελικά μετά από πολλές διαπραγματεύσεις με υποψήφιους στόχους, τελικά ο εκλεκτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Μάσιμο Καρέρα. Πλέον ο Ίλια Ίβιτς μπορεί να επικεντρωθεί στις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν τον Ιανουάριο, αλλά και το καλοκαίρι.

Αλλάζει όλη την ΑΕΚ ο Ίβιτς

Μπορεί ο Σέρβος να έχει στο μυαλό του την μεταγραφική ενίσχυση, αλλά οι προσθήκες δεν πρόκειται να σταματήσουν στους ποδοσφαιριστές. Ο Ίβιτς έχει εντοπίσει κάποια κενά στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο παλαίμαχος επιθετικός θέλει να πάρει στην ΑΕΚ μερικά δικά του άτομα που γνωρίζει ότι θα βοηθήσουν την ομάδα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και την προηγούμενη φορά που είχε την ίδια θέση, είχε καταφέρει να φέρει πολλούς ποιοτικούς παίκτες με χαμηλό κόστος για την ΑΕΚ. Αυτό θέλει να κάνει και τώρα. Άλλωστε αυτό έπαιξε ρόλο και στην απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να χτυπήσει την πόρτα του Ίλια Ίβιτς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments