Αθλητισμός

Λευτέρης Σούμποτιτς: Πρώτο φαβορί για τον πάγκο του Άρη

Λευτέρης Σούμποτιτς: Πρώτο φαβορί για τον πάγκο του Άρη
Λευτέρης Σούμποτιτς: Η παραίτηση του Σούλη Μαρκόπουλου από τον μπασκετικό Άρη φέρνει τη διοίκηση στην εύρεση του αντικαταστάτη του, με τον Ελληνοσλοβένο τεχνικό να είναι για την ώρα το απόλυτο φαβορί για τη θέση.

Λευτέρης Σούμποτιτς: Η κατάσταση στον μπασκετικό Άρη έχει χτυπήσει… κόκκινο. Η αγωνιστική κρίση δεν λέει να τελειώσει, καθώς μετά τα αρνητικά αποτελέσματα ήρθε να προστεθεί και η παραίτηση του Σούλη Μαρκόπουλο από τη θέση του τεχνικού. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη φλερτάρει επικίνδυνα με τον υποβιβασμό, καθώς μετά από δέκα αγώνες βρίσκεται μόνη στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μόλις δύο νίκες.

Η διοίκηση της ομάδας μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Σούλη Μαρκόπουλο προσπαθεί να βρει άμεσα αντικαταστάτη. Οι πληροφορίες θέλουν ως επικρατέστερο τον Λευτέρη Σούμποτιτς, έναν άνθρωπο που έχει καταγράψει λαμπρόν παρελθόν με τον σύλλογο τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Ο 63χρονος πριν λίγο καιρό βρέθηκε εκτός Μπουντούτσνοστ αναζητώντας τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Στο πρόσφατο παρελθόν με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Λευτέρης Σούμποτιτς έχει θέσει εαυτό διαθέσιμο για τον Άρη, δηλώνοντας έτοιμος να βοηθήσει όπου του ζητηθεί. Η διοίκηση εκτός της περίπτωσης του 63χρονου τεχνικού εξετάζει και αυτή του πρώην συνεργάτη του Ηλία Ζούρου στο Περιστέρι, Σάββα Καμπερίδη. Ο Έλληνας τεχνικός έχει εξίσου παρελθόν με την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Όπως και να χει, οι διοικούντες στοχεύουν σε άμεση λύση, καθώς η ομάδα πρέπει τάχιστα να αλλάζει πορεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments