Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Χωρίς Βαλμπουενά στον “τελικό” με Ερυθρό Αστέρα

Πέδρο Μαρτίνς: Χωρίς Βαλμπουενά στον “τελικό” με Ερυθρό Αστέρα
Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του κρίσιμου αυριανού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα δίχως να υπολογίζει τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, Ματιέ Βαλμπουενά.

Πέδρο Μαρτίνς: Η προσοχή όλων στον Ολυμπιακό είναι στραμμένη στον κρίσιμο αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι “Ερυθρόλευκοι” προετοιμάζονται για τον μεγάλο “τελικό” γνωρίζοντας εδώ και ημέρες πως εκτός μάχης βρίσκεται ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος σταρ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον μηρό και μοιραία τέθηκε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τους Σέρβους.

Ο Ερυθρός Αστέρας θα επιδιώξει να μην ηττηθεί στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, καθώς σε αυτή τη περίπτωση θα είναι αυτός που θα χαμογελάσει και θα πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Στα του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται σε ένα σχήμα 4-3-3, με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Πιο αναλυτικά, η ομάδα του Πειραιά αναμένεται να παραταχθεί με τον Σα κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, οι Ομάρ, Σεμέδο, Αβραάμ ή Μεριά και Τσιμίκας. Στη μεσαία γραμμή ο Πορτογάλος τεχνικός θα επιδιώξει να κλείσει τους χώρους ρίχνοντας στη μάχη τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά, ενώ στην επίθεση τον Ελ Αραμπί θα πλαισιώσουν οι Μασούρας και Ποντένσε.

Η αναμέτρηση της Τετάρτης αναμένεται κομβική τόσο για τον σύλλογο όσο και για τον ίδιο τον Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο να ξέρει καλά πως με μη νίκη τα πράγματα θα είναι δύσκολα για αυτόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments