Ειδήσεις

Μπρούνο Γκασπάρ: Προβληματίζει ο Πορτογάλος

Μπρούνο Γκασπάρ: Προβληματίζει ο Πορτογάλος
Μπρούνο Γκασπάρ: Ο έμπειρος αμυντικός ήρθε στον Ολυμπιακό προκειμένου να δώσει ανάσες στον Ομάρ, ωστόσο με τη συμπλήρωση τεσσάρων μηνών από την απόκτηση του από τον Ολυμπιακό κρίνεται ανεπαρκής.

Μπρούνο Γκασπάρ: Ο 26χρονος αμυντικός ίσως να θέλει αλλά είναι βέβαιο πως δεν μπορεί. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει χρησιμοποιήσει ελάχιστα τον έμπειρο μπακ, με τον Ομάρ να βγάζει όλη τη σεζόν τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη. Οι “Ερυθρόλευκοι” το καλοκαίρι απέκτησαν τον Γκασπάρ προορίζοντάς τον ως ιδανικό   back up του Νορβηγού.

Κάτι τέτοιο εκ του αποτελέσματος δεν έγινε ποτέ, με τον Ολυμπιακό να αναζητά τρόπο για να “ξεφορτωθεί” τον παίκτη. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στον συμπατριώτη του δείχνοντας του με κάθε τρόπο πως δεν τον έχει στα σχέδιά του έχοντας τον μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Με τα παραπάνω θεωρείται δεδομένο πως στον Ολυμπιακό θα περιμένουν καρτερικά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, όταν και ο δανεισμός του 26χρονου ολοκληρωθεί από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Βέβαια δεν αποκλείεται η αποχώρηση του παίκτη να έρθει και γρηγορότερα από το αναμενόμενο. Αυτό θα εξαρτηθεί απόλυτα από τις προθέσεις και των τριών εμπλεκόμενων πλευρών.

Η ομάδα του Πειραιά ζει και αναπνέει για το παιχνίδι της Τετάρτης και την αναμέτρηση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν μόνο τη νίκη κόντρα στους Σέρβους προκειμένου να πανηγυρίσουν μέσα στο σπίτι τους τη πρόκριση στη φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments