Αθλητισμός

Νταμίρ Κάναντι: Απομακρύνεται από το κάδρο των “Ερυθρόλευκων”

Νταμίρ Κάναντι: Απομακρύνεται από το κάδρο των “Ερυθρόλευκων”
Νταμίρ Κάναντι: Ο Αυστριακός τεχνικός το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σταθερά στην λίστα των προπονητών που υπό προϋποθέσεις θα απασχολούσε τους "Ερυθρόλευκους", ωστόσο η περίπτωση του δείχνει να απομακρύνεται.

Νταμίρ Κάναντι: Ο άλλοτε προπονητής του Ατρόμητου βρίσκεται στην αγορά περιμένοντας καρτερικά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός κατά τη φημολογία δεν αποκλείεται να είναι ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες τον τελευταίο καιρό να φέρνουν όλο και περισσότερο στην επιφάνεια θέμα προπονητή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς απόψε δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα όντας στο τιμόνι των “Ερυθρόλευκων” με τους Πειραιώτες να επιζητούν μονάχα τη νίκη στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στα πλαίσια της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός με νίκη πανηγυρίζει αυτόματα τη πρόκριση του στη φάση των “32′ του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς σε αντίθετη περίπτωση ο Ερυθρός Αστέρας θα είναι αυτός που θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία και μετά την αλλαγή του χρόνου.

Σε περίπτωση ήττας είναι δεδομένο πως στη διοίκηση των “Ερυθρόλευκων” θα τεθεί άμεσα θέμα προπονητή, με τις φήμες να θέλουν ήδη να έχουν προκύψει πιθανοί αντικαταστάτες του Πέδρο Μαρτίνς στη τεχνική ηγεσία. Ένα από τα ονόματα που τέθηκαν στο τραπέζι είναι και αυτό του Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός τεχνικός τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται χωρίς ομάδα έπειτα την απόλυση του από την Νυρεμβέργη αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ώστόσο όπως αναφέρουν πηγές, οι “Ερυθρόλευκοι” δεν αναμένεται να κινηθούν στον Αυστριακό, καθώς θεωρέιται βέβαιο πως θα μείνουν πιστοί στην αγορά της Ιβηρικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments