Διεθνή

Μπόρις Τζόνσον: Βγήκε να μοιράσει… γάλα στους ψηφοφόρους του τα χαράματα εν όψει εκλογών

Μπόρις Τζόνσον: Βγήκε να μοιράσει… γάλα στους ψηφοφόρους του τα χαράματα εν όψει εκλογών
Μπόρις Τζόνσον: Έναν ευφάνταστο τρόπο βρήκε ο Μπόρις Τζόνσον για να "πουλήσει" τον εαυτό του εν όψει των αυριανών κρίσιμων βουλευτικών εκλογών στη Βρετανία - Ντύθηκε "γαλατάς" και επισκέφθηκε κατοικίες ψηφοφόρων του.

Μπόρις Τζόνσον: Οι αυριανές βουλευτικές εκλογές στη Βρετανία είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς το προβάδισμα των Συντηρητικών έναντι των Εργατικών μειώθηκε από τις 15 στις 12 μονάδες. Έτσι, ο Βρετανός πρωθυπουργός έκανε ό,τι μπορούσε, μία ημέρα πριν τις εκλογές, για να “ψαρέψει” όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους.

Από τις 6 τα χαράματα ο Μπόρις Τζόνσον ντύθηκε γαλατάς και μοίρασε κιβώτια γάλα και χυμούς πορτοκάλι σε σπίτια ψηφοφόρων στο Πάντσι, στο Δυτικό Γιορκσάιρ. Ο επικεφαλής των Τόρις χτύπησε το κουδούνι μιας οικογένειας και όταν η οικοδέσποινα άνοιξε την πόρτα και είδε στο κατώφλι τον πρωθυπουργό της χώρας με ένα κιβώτιο γάλα έμεινε άναυδη. Η δημόσια υπάλληλος Ντέμπι Μόναγκαν φώναξε τον σύζυγό της για να δει ποιος τους επισκέφθηκε χαράματα και ο Μπόρις Τζόνσον, μετά από μια σύντομη συζήτηση με το ζευγάρι, τόνισε πως «γίνεται μάχη για κάθε ψήφο».

“Δεν θα μπορούσε να είναι πιο κρίσιμες (οι εκλογές), πιο δύσκολες – Λέω, απλώς, σε όλους πως ο κίνδυνος είναι πολύ ορατός αύριο κανένα κόμμα να μην έχει την πλειοψηφία για να σχηματίσει κυβέρνηση”, δήλωσε στους δημοσιογράφους, που ήταν παρόντες, ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Ο Μπόρις Τζόνσον δεν παρέλειψε να πάρει ένα γενναίο αγγλικό πρωινό, αν και το πρόγραμμα του επικεφαλής των Συντηρητικών ήταν πολύ φορτωμένο καθώς από το Δυτικό Γιορκσάιρ βρέθηκε στο Ντέρμπι και μετά πέταξε στο Κάρντιφ ενώ αργότερα βρέθηκε στο Έσεξ. Δεν του έφτανε, πάντως το πρωινό, αφού ετοίμασε μια πίτα σε κουζίνα εστιατορίου στο Ντέρμπι και δεν μπόρεσε να αντισταθεί και να μην δοκιμάσει ένα κομμάτι. Είναι καλοφαγάς, πως να το κάνουμε.

Η ολοκλήρωση του Brexit,μία γενναία χρηματοδότηση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS), η στελέχωση της αστυνομίας με επιπλέον 20.000 αστυνομικούς και το «πάγωμα» στον φόρο εισοδήματος και στον φόρο προστιθέμενης αξίας (VAT), βρίσκονται στην κορυφή των προεκλογικών υποσχέσεων του Τζόνσον. Ο Βρετανός πρωθυπουργός αναμένεται να ολοκληρώσει την τελευταία ημέρα της προεκλογικής του εκστρατείας με μια ομιλία στο Olympic Park στο Στράτφορντ. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments