Video

Όχημα 75 μέτρων κάνει αναστροφή κουβαλώντας πτερύγιο ανεμογεννήτριας [vid]

Όχημα 75 μέτρων κάνει αναστροφή κουβαλώντας πτερύγιο ανεμογεννήτριας [vid]
Δείτε πώς ένα τόσο τεράστιο όχημα κάνει αναστροφή στην Ολυμπία Οδό, τη στιγμή μάλιστα που κουβαλάει ένα πτερύγιο ανεμογεννήτριας!

Η αναστροφή του οχήματος αυτού έγινε λόγω του ιδιαίτερα μεγάλου μήκους του, αφού δεν ήταν δυνατόν να στρίψει δεξιά στον κόμβο Μεταμόρφωση της Αττικής Οδού, προς την εθνική οδό Αθηνών– Λαμίας. Αυτές τις ημέρες είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση μεταφοράς ανεμογεννητριών από το Λαύριο στη Θήβα, μέσω της Ολυμπίας οδού. Η επιχείρηση γίνεται τις νυχτερινές ώρες και στο πλαίσιο αυτής στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης έγινε με επιτυχία στα διόδια Ελευσίνας η αναστροφή των δύο πρώτων οχημάτων μεταφοράς πτερυγίων ανεμογεννήτριας, με μήκος 75 μ. το κάθε ένα!

Για να επιτευχθεί η αναστροφή, το προσωπικό της Ολυμπίας Οδού απέκλεισε τη δεξιά και μεσαία λωρίδα πριν από τα διόδια Ελευσίνας, αφαίρεσε τον διαχωριστή των διοδίων και για λίγα λεπτά- με τη συνδρομή της Τροχαίας- σταμάτησε η κυκλοφορία των οχημάτων στα δύο ρεύματα.

Αυτή ήταν η πρώτη από τις συνολικά 7 διελεύσεις- 2 ή 3 οχημάτων κάθε φορά- που προβλέπεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου, για τη μεταφορά των πτερυγίων ανεμογεννητριών στο υπό κατασκευή Αιολικό Πάρκο στη θέση Κορομπίλι του Νομού Βοιωτίας.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments