Αθλητισμός

Νταβίντ Σιμάο: Τον προτείνει σε ομάδες ο Ίβιτς

Νταβίντ Σιμάο: Τον προτείνει σε ομάδες ο Ίβιτς
Νταβίντ Σιμάο: Ο Πορτογάλος χαφ δεν υπολογίζεται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Νταβίντ Σιμάο: Το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ εμπιστεύτηκε τον Μιγκέλ Καρντόσο για τη θέση του προπονητή. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποδείχθηκε ακατάλληλος για την Ένωση και αποτέλεσε παρελθόν. Η ΑΕΚ δεν ανακοίνωσε ποτέ τη λύση της συνεργασίας μαζί του και αυτό γιατί δεν έχει βρεθεί άκρη με την αποζημίωση του. Ο έμπειρος τεχνικός όταν έφυγε άφησε και κάποια βάρη στην ομάδα.

Οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να ενισχυθούν στη θέση του χαφ. Ο τότε προπονητής της ομάδας εισηγήθηκε την απόκτηση του Νταβίντ Σιμάο. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στο Βέλγιο και η ΑΕΚ έβγαλε από τα ταμεία της 400.000 χιλιάδες ευρώ για να τον κάνει δικό της. Ο 29χρονος έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά αυτά δεν ήταν αρκετά για να τον κάνουν να ξεχωρίσει.

Ο Σιμάο έγινε βάρος

Μετά την αποχώρηση του Καρντόσο, ο Σιμάο άρχισε να εξαφανίζεται από τις αποστολές της ΑΕΚ. Ο Νίκος Κωστένογλου δεν τον υπολόγιζε καθόλου και τον χρησιμοποιούσε μόνο όταν υπήρχε μεγάλη ανάγκη. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε με την έλευση του Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός τεχνικός δεν τον υπολογίζει για το χώρο του κέντρου και θα πρέπει να βρεθεί μια λύση με την περίπτωση του.

Ο ίδιος ο παίκτης έχει ένα καλό συμβόλαιο και δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να κάνει εύκολη τη ζωή του Ίλια Ίβιτς. Ο Σέρβος τον έχει ήδη προτείνει σε κάποιες ομάδες. Κυρίως στις αγορές της Πορτογαλίας και του Βελγίου καθώς είναι οι δυο χώρες στις οποίες έχει αγωνιστεί και έχει καλό όνομα. Σε πρώτη φάση το πιθανότερο σενάριο είναι η μεταγραφή με τη μορφή δανεισμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments