Ειδήσεις

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Επίθεση στην Νίνα Κασιμάτη – “Χρησιμοποιεί ναζιστικές μεθόδους”

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Επίθεση στην Νίνα Κασιμάτη – “Χρησιμοποιεί ναζιστικές μεθόδους”
Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Δριμεία επίθεση άσκησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Νίνα Κασιμάτη σε εμφάνισή του σε τηλεοπτικό σταθμό έπειτα το σχόλιο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος:«Με στερεότυπα έγινε το ολοκαύτωμα, η Νίνα Κασιμάτη χρησιμοποιεί ναζιστικές μεθόδους», είπε ο κ. Μπογδάνος. «Έτσι λειτουργούν οι ολοκληρωτισμοί. Δεν λέω ότι είναι ναζί. Δεν είναι προσωπική η επίθεση. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει» συμπλήρωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στις ενστάσεις των παρουσιαστών.

Εν συνεχεία ο κ. Μπογδάνος χαρακτήρισε άνανδρη την στάση του ΣΥΡΙΖΑ για το σχετικό ζήτημα για να σπεύσει να επισημάνει πως «η κα. Κασιμάτη στο παρελθόν έχει διατυπώσει μία θέση, που δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να σκεφτεί όντως την αποπομπή της. Που δεν είναι άλλη από την την ευχή να δολοφονηθεί ο Γιώργος Παπανδρέου».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφερόταν στο σχετικό tweet της κυρίας Κασιμάτη:

«Αυτό, έχω την αίσθηση, ότι δείχνει ένα ήθος που δεν έχει να κάνει με στερεότυπες εκφράσεις» πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. «Δεν θέλω να φύγει. Δεν με ενδιαφέρει να φύγει» υποστήριξε, στην συνέχεια.

«Χαίρομαι πολύ» κατέληξε, «που η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωσή της, δεν θεωρεί καθόλου υπερβολική την στάση μου απέναντί της».

Σε ανακοίνωσή της για το περιστατικό η Ένωση Αστυνομικών Πειραιά, αναφέρει:

«Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να αποδείξουμε αν ως επαγγελματίες εργαζόμενοι, και μάλιστα στην Περιφέρεια του Πειραιά που πολιτεύεται η κα Βουλευτής, είμαστε «Γουρούνια και Δολοφόνοι», αυτό άλλωστε απαντάται καθημερινά από το έργο μας, υπηρετώντας και προστατεύοντας τον πολίτη, με υπέρβαση του ωραρίου εργασίας μας, με κίνδυνο της σωματικής μας ακεραιότητας ή και της ζωής μας, με μηδαμινά μέσα, ακόμη και με χρήματα από την τσέπη μας που τα στερούνται οι οικογένειές μας, καθώς επίσης και από τους χιλιάδες τραυματίες και δεκάδες νεκρούς συναδέλφους μας».

Καταλήγει πως αφήνει «στην κρίση του Ελληνικού Λαού και ιδιαίτερα της Τοπικής Κοινωνίας την κα Βουλευτή».

Η απάντηση της Νίνας Κασιμάτη

Πάντως, η Νίνα Κασιμάτη δεν φάνηκε να πτοείται από τη σκληρή κριτική που της ασκήθηκε και επιχείρησε να εξηγήσει την ανάρτησή της. Σε επιστολή της προς την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, αναφέρει ότι μεταχειρίστηκε μια «στερεοτυπική φράση, η οποία έχει καθιερωθεί στην ελληνική κοινωνία και ειδικότερα στις νεότερες γενιές».

Μάλιστα, η κυρία Κασιμάτη δηλώνει έκπληκτη για την αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών, αφού όπως λέει χρησιμοποίησε τη φράση ως μέρος σκωπτικού σχολίου, «κατά τη διάρκεια άσχετου διαλόγου για άλλο ζήτημα».

Η βουλευτής χαρακτηρίζει «δυσανάλογη και άδικη» την αντίδραση των αστυνομικών, επισημαίνοντας ότι έχει «υπερασπιστεί εμπράκτως τα δίκαια των βιοπαλαιστών αστυνομικών».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments