Ελλάδα

Μπαράζ επιθέσεων: Γκαζάκια σε προϊστάμενο του Κορυδαλλού κι αστυνομικό συντάκτη [vid]

Μπαράζ επιθέσεων: Γκαζάκια σε προϊστάμενο του Κορυδαλλού κι αστυνομικό συντάκτη [vid]
Τρεις εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν σε διάστημα μιας ώρας, τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε περιοχές των βορείων προαστίων.

Μπαράζ επιθέσεων με εμπρηστικούς μηχανισμούς πραγματοποίησαν ομάδες αγνώστων τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/12). Η πρώτη, λίγο μετά τη 01:00, ήταν στο Χαλάνδρι, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό μικρής ισχύος στο αυτοκίνητο του διοικητή της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού. Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στην πολυκατοικία όπου μένει ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο αμάξι.

Η δεύτερη επίθεση έγινε στη 01:40, στην οδό Διονύσου στην Κηφισιά, σε καφετέρια που ανήκει σε καφέ-ζαχαροπλαστείο. Εκεί οι άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια και προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Τέλος, στις 02:10, εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός στην είσοδο πολυκατοικίας στην Καλογρέζα, όπου κατοικεί γνωστός δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ. Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο.

Υπενθυμίζεται ότι τρεις μέρες πριν είχε σημειωθεί πυρκαγιά ΙΧ της διευθύντριας του Ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού, στη λεωφόρο Γαλατσίου, όταν άγνωστοι περιέλουσαν το όχημά της με βενζίνη και του έβαλαν φωτιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments