Διεθνή

Pornhub: Δείτε τι αναζήτησαν πιο πολύ οι Έλληνες το 2019 στο γνωστό site ερωτικών video

Pornhub: Δείτε τι αναζήτησαν πιο πολύ οι Έλληνες το 2019 στο γνωστό site ερωτικών video
Pornhub: Η δημοφιλής ιστοσελίδα ερωτικών video έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τις αναζητήσεις των επισκεπτών της για το 2019.

Pornhub: Έχει γίνει πλέον κάτι σαν… παράδοση για το Pornhub η δημοσίευση κάθε χρόνο της λίστας με τις αναζητήσεις των επισκεπτών του μέσα στη χρονιά. Όπως είναι λογικό, η γνωστή ιστοσελίδα ερωτικών video έδωσε στη δημοσιότητα τη συγκεκριμένη λίστα και για το 2019. Μεταξύ των γραφημάτων που έφτιαξε για να συνοδεύσει το θέμα, ήταν και αυτό σχετικά με την κορυφαία κατηγορία σε κάθε χώρα. Στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον χάρτη που δημοσίευσε, οι συμπατριώτες μας φαίνεται πως επιλέγουν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο το section Lesbian.

Η ιστοσελίδα του Pornhub είχε 33,5 δισεκατομμύρια επισκέψεις, δηλαδή 5 δισεκατομμύρια περισσότερα από πέρυσι, οπότε τα στοιχεία της είναι και πιο ακριβή. Οι αναζητήσεις της κυμαίνονταν σε 962 το δευτερόλεπτο. Οι χώρες που αναζήτησαν περισσότερο το section Lesbian, ήταν οι ΗΠΑ, η Αυστραλία και η Βραζιλία. Η εν λόγω κατηγορία κατέκτησε την πρώτη θέση στις αναζητήσεις και για το 2018.

Η χώρα μας, ωστόσο, δεν βρίσκεται στην λίστα με τις 20 χώρες που έχουν τους περισσότερες επισκέπτες στο PornHub. Πρώτη αναζήτηση της χρονιάς είναι το «ερασιτεχνικό πορνό», ενώ προκαλεί εντύπωση πως στη δεύτερη θέση είναι το… «alien porn» με τρίτο να έρχεται το «POV». Αρκετά ψηλά και οι αναζητήσεις που αφορούν στο cosplay.

Όσον αφορά πάντως τις κατηγορίες που επέλεξαν όσοι επισκέπτονταν το Pornhub παγκοσμίως για τις προσωπικές τους στιγμές, ιδού τα αποτελέσματα…

Πρώτη αναζήτηση της χρονιάς είναι τα «ερασιτεχνικά ερωτικά βίντεο», ενώ προκαλεί εντύπωση πως στη δεύτερη θέση είναι το… «alien porn» με τρίτο να έρχεται το «POV». Αρκετά ψηλά και οι αναζητήσεις που αφορούν στο cosplay.

Η λίστα με τις κορυφαίες pornostar εμπεριέχει πάντως κάποιες αλλαγές, ειδικά στην κορυφή όπου πέρασε η Lana Rhoades

Αναφορικά τώρα με την ώρα που έχει το μεγαλύτερο τραφικ, φαίνεται πως όσο πέφτει η νύχτα τόσο ανεβαίνει η ερωτική διάθεση…

Τέλος όσον αφορά την κατηγορία celebrities, η Belle Delphine είναι στην κορυφή…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments