Αθλητισμός

NBA: Εγκεφαλικό επεισόδιο για τον Ντέιβιντ Στερν – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

NBA: Εγκεφαλικό επεισόδιο για τον Ντέιβιντ Στερν – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα
NBA: Ο πρώην κομισάριος του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

NBA: Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται το κορυφαίo πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο από την είδηση πως ο Ντέιβιντ Στερν υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και δίνει μάχη για τη ζωή του. Ο άλλοτε Κομισάριος του ΝΒΑ βρισκόταν το βράδυ της Πέμπτης (12/12) σε εστιατόριο του Μανχάταν όταν ξαφνικά λιποθύμησε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, διαπιστώθηκε αιμορραγία στον εγκέφαλο και ο ίδιος υποβλήθηκε σε επέμβαση, με τα επόμενα 24ωρα να είναι κρίσιμα για τη «μάχη» να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 77χρονος Στερν υπήρξε Κομισάριος του ΝΒΑ από το 1984 έως το 2014, όταν και παρέδωσε την σκυτάλη στον Άνταμ Σίλβερ. Το όραμά του να κάνει το ΝΒΑ ένα παγκόσμιο μπραντ εκτόξευσε τα έσοδα της λίγκας και κατ’ επέκταση τους μισθούς των παικτών, ενώ υπό την δική του ηγεσία ο μέσος μισθός ενός ΝΒΑερ εκτοξεύτηκε από τις 250.000 δολάρια στα 5 εκατ. δολάρια, ενώ ήταν αυτός που δημιούργησε το WNBA. Ο Στερν είναι μέλος του Hall of Fame από το 2014.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments