Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Ξεπέρασε Βαλβέρδε και κυνηγάει Μπάγεβιτς

Πέδρο Μαρτίνς: Ξεπέρασε Βαλβέρδε και κυνηγάει Μπάγεβιτς
Πέδρο Μαρτίνς: Η νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα χάρισε στους "Ερυθρόλευκους" την πρόκριση στη φάση των "32" του Γιουρόπα Λιγκ και παράλληλα στον Πέδρο Μαρτίνς τη δεύτερη θέση στους πιο επιτυχημένους Ευρωπαίους προπονητές που πέρασαν ποτέ από το λιμάνι.

Πέδρο Μαρτίνς: Το βράδυ της Τετάρτης ήταν ένα από τα κρισιμότερα της καριέρας του Πορτογάλου τεχνικού. Ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα δεν ήθελε άλλο αποτέλεσμα πέρα από νίκη. Το τέρμα του Ελ Αραμπί στο φινάλε της αναμέτρησης στάθηκε ικανό για να διατηρήσει τους “Ερυθρόλευκους” στην Ευρώπη και τη νέα χρονιά, παίρνοντας το εισιτήριο για τη φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν με δυσκολία να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι και μαζί τους ο Πέδρο Μαρτίνς να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας. Ο έμπειρος προπονητής μέσα σε μόλις 1,5 σεζόν έχει καταφέρει να βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στον σύλλογο βάζοντας το όνομά του ανάμεσα σε προπονητές που έχουν χαράξει μεγάλη πορεία στον Πειραιά.

Με τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα, ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στη 2η θέση των Ευρωπαίων προπονητών που πέρασαν ποτέ από τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, έφτασε τις 12 νίκες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αποτέλεσμα να ξεπεράσει τις 11 του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ πλέον κυνηγάει τις 14 του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Ολυμπιακός «μετράει» φέτος έξι νίκες στην Ευρώπη, έχει σκοράρει 21 γκολ, ενώ έχει δεχθεί 15 τέρματα (4 από την Τότεναμ και 5 με την Μπάγερν).

Όλα αυτά ενώ λίγες ημέρες πριν οι φήμες ήθελαν τον Πορτογάλο να αφήνει τον σύλλογο σε περίπτωση που το αποτέλεσμα κόντρα στους Σέρβους δεν ήταν το επιθυμητό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments