Αθλητισμός

Γκιγιέρμε: Στόχος η παραμονή στο λιμάνι αλλά δεν αποκλείει τίποτα

Γκιγιέρμε: Στόχος η παραμονή στο λιμάνι αλλά δεν αποκλείει τίποτα
Γκιγιέρμε: Να συνεχίσει να φορά την "ερυθρόλευκη" φανέλα θέλει ο Γκιγιέρμε, ωστόσο δεν θα ιδρώσει για να το πετύχει αυτό.

Γκιγιέρμε: Έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό είναι ο Βραζιλιάνος μέσος. Ο μάνατζερ του 28χρονου άσσου τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στη χώρα μας έχοντας συζητήσεις με τους Πειραιώτες σχετικά με το μέλλον του πελάτη του. Συζητήσεις που όπως φαίνεται θα έχουν αίσιο τέλος. 

Πρόκειται για μια από τις πιο σωστές κινήσεις των ιθυνόντων του Ολυμπιακού, τη στιγμή που το όνομά του εμπλέκεται σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια.

Ο ίδιος ο Γκιγιέρμε, που το καλοκαίρι θα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, επιθυμεί σύμφωνα με το “Sportime” την παραμονή του στον Πειραιά, δεν θα «ματώσει» όμως γι’ αυτήν. Τουλάχιστον όχι εκτός αγωνιστικού χώρου αφού εντός έχει καταφέρει να αποδειχθεί ως ένα από τα σημαντικότερα «γρανάζια» στην μηχανή του Πέδρο Μαρτίνς συνθέτοντας με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη ένα αξιόπιστο δίδυμο στον χώρο του κέντρου.

Οι ηγετικές του εμφανίσεις τον κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των φίλων του Ολυμπιακού, με τον Βραζιλιάνο να κερδίζει την εμπιστοσύνη τους και ταυτόχρονα το χειροκρότημα μέσα στις γραμμές του γηπέδου. Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ο 28χρονος ήταν ένας από τους πιο σταθερούς και ψύχραιμους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έδειξε με το παιχνίδι του να πιστεύει στην ομάδα του μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments