Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Κοιτάζει την αγορά για ψηλό

Παναθηναϊκός: Κοιτάζει την αγορά για ψηλό
Παναθηναϊκός: Ο Ρικ Πιτίνο δεν υπολογίζει τον Ουάιλι, με αποτέλεσμα η ομάδα να χρειάζεται ψηλό.

Παναθηναϊκός: Η ήττα των Πρασίνων στην Ισπανία από την Μπαρτσελόνα δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ομάδος, καθώς θεωρείται εντός προγράμματος. Μάλιστα η εμφάνιση του Παναθηναϊκού ήταν πολύ καλή, απλώς οι Καταλανοί είναι ασταμάτητοι φέτος. Όμως το παιχνίδι ανέδειξε ένα πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα. Αυτό της απουσίας αξιόπιστου σέντερ.

Ο Παπαγιάννης είναι εξελίξιμος, ξέρει άμα πάρει σωστά την μπάλα να τη βάλει στο καλάθι, όμως στην άμυνα έχει πρόβλημα με τους κινητικούς ψηλούς, ενώ ταυτόχρονα όταν κοντοί μπαίνουν μέσα η γραμμή των ψηλών έχει θέμα στα κοψίματα. Στους πρώτους αγώνες ο Τζέικομπ Ουάιλι έδειχνε ότι μπορεί να αποτελέσει λύση, όμως μαζί με τον Αργύρη Πεδουλάκη μοιάζει να έφυγε κι εκείνος.

Ο Ρικ Πιτίνο του έδωσε ευκαιρία κόντρα στην Μπασκόνια, αλλά μετά απο εκείνο το παιχνίδι είναι σαν να μην υπάρχει. Δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό, έπαιξε μόλις 4.45’’ (και χωρίς να είναι κακός) κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ουάιλι δεν υπολογίζεται επί της ουσίας, ο Παπαγιάννης έχει χτυπητές αδυναμίες, ο Βουγιούκας είναι τίμιος και ο Μπέντιλ δεν είναι 5άρι. Ο Παναθηναϊκός πήρε μόλις ένα ριμπάουντ σ’ όλο το πρώτο ημίχρονο κι αυτό δεν ήρθε από τους ψηλούς, αλλά από τον Νίκο Παππά. Την ίδια στιγμή οι Καταλανοί είχαν μαζέψει 11.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να συνεχίσει με αυτή τη γραμμή ψηλών, και αναμένεται σύντομα να προχωρήσει σε πάει σε μεταγραφή, για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος, καθώς αν υπάρξει προσθήκη απαιτείται και χρόνος προσαρμογής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments