Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Λαμία 2-0

Παναθηναϊκός – Λαμία 2-0
Παναθηναϊκός - Λαμία: Οι πράσινοι δυσκολεύτηκαν αλλά πήραν τη νίκη 2-0 κόντρα στη Λαμία, που έπαιζε με 10 από το 60’. Χατζηγιοβάνη και Περέα τα γκολ.

Παναθηναϊκός – Λαμία: Χωρίς να πιάσει καλή απόδοση ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας από τη Λαμία με 2-0 για την 14η αγωνιστική της Super League, χάρη σε τέρματα του Χατζηγιοβάνη στο 44΄ με πέναλτι και του Περέα στο 82΄. Η Λαμία έπαιζε από το 60΄ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπεχαράνο. Ο Παναθηναϊκός έφθασε τους 20 βαθμούς με την 5η νίκη του στη διοργάνωση και ανέβηκε στην 5η θέση της κατάταξης, ενώ η Λαμία έμενε στους 17 και γνώρισε την 5η ήττα της.

Το ματς:

Οι πράσινοι από την αρχή του ματς είχαν την κατοχή, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Θεοδωρόπουλου. Οι παίκτες της Λαμίας από την άλλη, με αντεπιθέσεις προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Διούδη, με αποκορύφωμα το σουτ του Δημούτσου, στο 14΄, το οποίο έδιωξε με δυσκολία ο Έλληνας τερματοφύλακας του τριφυλλιού.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είχαν σαφώς λιγότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια τους (61-39 υπέρ του Παναθηναϊκού), πλην όμως ήταν αυτοί που είχαν τις περισσότερες τελικές στο πρώτο ημίχρονο (τέσσερις έναντι μίας των πράσινων) και τις μεγαλύτερες απειλές στο συγκεκριμένο διάστημα του ματς (31’ και 38’). Μία εξαιρετική αλλαγή παιχνιδιού του Νούνες ωστόσο στο 43’ και ένα ακόμη καλύτερο κοντρόλ του Χατζηγιοβάνη, που εν συνεχεία ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα της Λαμίας, άλλαξαν τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, ο Χατζηγιοβάνης ανέλαβε και την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η είσοδος του Περέα στο δεύτερο ημίχρονο έκανε πιο… κινητική την επίθεση του τριφυλλιού. Ο Μπεχαράνο είδε δεύτερη κίτρινη στο 60´και οι γηπεδούχοι έκαναν μια πολύ καλή διαχείριση των συνθηκών που είχαν διαμορφωθεί. Έψαξαν συνετά το δεύτερο γκολ και το βρήκαν.

Ο Μακέντα μπορεί να αστόχησε σε δύο καλές στιγμές, ωστόσο, ο Περέα που είχε αντικαταστήσει από νωρίς τον ανέτοιμο Ζαχίντ, εκμεταλλεύθηκε το λάθος στην άμυνα, πέρασε υπέροχα τον Πλιάτσικα και με άπιαστο αριστερό σουτ έγραψε το 2-0 στο 82᾽! Ο Κουρμπέλης είχε δοκάρι με κεφαλιά στο 87῾, τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Παναθηναϊκό να φτάνει στην τρίτη εντός έδρας φετινή του νίκη και να μπαίνει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Αποστολάκης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Νούνες, Μπουζούκης (80’ Μπεκ), Ζαχίντ (53’ Περέα), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα (87’ Καμπετσής).

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Βασιλόγιαννης (63’ Μπουλούλης), Καραμάνος, Ρόμανιτς (80’ Σάλιακας), Τουράμ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments