Αθλητισμός

Γιάννης Σφαιρόπουλος: Ανανεώνει με την Μακάμπι

Γιάννης Σφαιρόπουλος: Ανανεώνει με την Μακάμπι
Γιάννης Σφαιρόπουλος: Κάτοικος Τελ Αβίβ θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν ο Έλληνας τεχνικός.

Γιάννης Σφαιρόπουλος: Την καριέρα του στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα συνεχίσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αφού σύμφωνα με Ισραηλινό δημοσιογράφο είναι κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του. 

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έχει αναμορφώσει την “ομάδα του λαού”, που διεκδικεί πρόκριση στα πλέι οφ ακόμη και με πλεονέκτημα έδρας, ενώ είναι πρωτοπόρος και στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Η διοίκηση φαίνεται πως είναι απόλυτα ικανοποιημένη με την αγωνιστική εικόνα και πορεία της ομάδας σε Ισραήλ και Ευρωλίγκα, καθώς εντός των συνόρων είναι η μοναδική αήττητη σε 10 αγωνιστικές, ενώ στην Ευρωλίγκα μετράει 9 νίκες μετά από 13 αγώνες. Για τον λόγο αυτό επιθυμεί να κρατήσει στο “τιμόνι” της τον Έλληνα κόουτς. Μάλιστα τονίζεται ότι η συμφωνία είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. “Η Μακάμπι είναι κοντά σε συμφωνία για διετή επέκταση με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί σύντομα”, έγραψε ο δημοσιογράφος στο Twitter.

Υπενθυμίζεται, πως ο Έλληνας προπονητής βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της Μακάμπι τον Νοέμβριο του 2018 με συμφωνία που καλύπτει και τη τρέχουσα σεζόν, παίρνοντας τη θέση του Νέβεν Σπάνια. Ο Σφαιρόπουλος τότε συνέχισε στα “σαλόνια” της Ευρώπης, μετά τη τετραετία του (2014-2018) στον πάγκο του Ολυμπιακού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments