Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδας: Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των “16”

Κύπελλο Ελλάδας: Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των “16”
Κύπελλο Ελλάδας: Γνωστά έγιναν τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση ΟΦΗ-ΠΑΟΚ.

Κύπελλο Ελλάδας: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τη φάση των “16” του Κυπέλλου, με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να “αναλαμβάνουν” δύσκολο έργο. Ενώ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έπεσαν στα μαλακά. Οι Θεσσαλονικείς θα βρουν μπροστά τους την ομάδα που φέτος έχει εντυπωσιάσει και με το παραπάνω, τον ΟΦΗ. Το πρώτο ματς θα γίνει στο «Γεντί Κουλέ» και ο επαναληπτικός στην Τούμπα.

Η ΑΕΚ θα έχει και αυτή επικίνδυνη αποστολή αφού θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται εκτός έδρας.

Οι δύο “αιώνιοι” έχουν εύκολους αντιπάλους, αφού τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός κληρώθηκαν με ομάδες από μικρότερες κατηγορίες. Έτσι, αν δεν προκύψει κάποια έκπληξη, πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία τους στα προημιτελικά του θεσμού. Συγκεκριμένα, οι “πράσινοι” έπεσαν με τον ΠΑΣ Γιάννινα που αγωνίζεται στην Super League 2, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στους «Ζωσιμάδες» και η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενηθούν στην με την Καλαμάτα για να παίξουν με την ομώνυμη ομάδα της Football League λίγο πριν ανταποδώσουν τη φιλοξενία στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Στα υπόλοιπα ζευγάρια ο Βόλος αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, η Λαμία τα Τρίκαλα και ο Παναιτωλικός τον Πανιώνιο, στη μάχη των ουραγών της Super League 1. Υπενθυμίζεται πως οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 7-9 Ιανουαρίου και οι επαναληπτικοί μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 14-16 Ιανουαρίου. Στην κλήρωση τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος, Τάκης Αγραφιώτης, τον ΠΑΟΚ ο νομικός εκπρόσωπος, Λάμπρος Μπίρδας, την ΑΕΚ το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, και τον Παναθηναϊκό ο διοικητικός σύμβουλος, Κώστας Κωνστάντος.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

  • Βόλος-Ατρόμητος
  • ΠΑΣ Γιάννινα–Παναθηναϊκός
  • Αστέρας Τρίπολης–ΑΕΚ
  • Καλαμάτα-Ολυμπιακός
  • ΟΦΗ–ΠΑΟΚ
  • Τρίκαλα-Λαμία
  • Ξάνθη-Άρης
  • Παναιτωλικός–Πανιώνιος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments