Αθλητισμός

Μάσιμο Καρέρα: Έτσι “κέρδισε” τους παίκτες του

Μάσιμο Καρέρα: Έτσι “κέρδισε” τους παίκτες του
Μάσιμο Καρέρα: Ο Ιταλός κατάφερε να μπει με το "δεξί" στη νέα του δουλειά επικρατώντας στο πρώτο του παιχνίδι ως προπονητής στον πάγκο της ΑΕΚ κόντρα στην Ξάνθη.

Μάσιμο Καρέρα: Ο Ιταλός προπονητής ήρθε στην ΑΕΚ προκειμένου να φέρει τον σύλλογο ξανά στον δρόμο των επιτυχιών. Ο Ίλια Ίβιτς μετά από ενδελεχή αναζήτηση κατέληξε στον έμπειρο τεχνικό, με τον Σέρβο να περιμένει πολλά από εκείνον με το… καλημέρα. Ο Καρέρα έχοντας μόλις λίγες ημέρες στην Ελλάδα μπόρεσε να πάρει αυτό που ήθελε από τους ποδοσφαιριστές του μόλις από το πρώτο παιχνίδι.

Ο “Δικέφαλος” έφυγε νικητής από τα “Πηγάδια” χάρις το τέρμα του Γαλανόπουλου στο 84′. Οι “Κιτρινόμαυροι” έδειξαν διάθεση μέχρι το τελευταίο λεπτό πιστεύοντας πως αργά ή γρήγορα θα έβρισκαν τον τρόπο να κάμψουν την αντίσταση της μαχητικής Ξάνθης. Ο πρώτος μάλιστα που πίστευε όσο κανείς τη νίκη απέναντι στους Ακρίτες ήταν ο Μάσιμο Καρέρα, με τον Ιταλό τεχνικό να “ντοπάρει” τους ποδοσφαιριστές τους από τη πρώτη στιγμή.

Όπως αναφέρει η “Ώρα”, Ο 55χρονος προπονητής “ανέβασε” τους παίκτες του πριν την σέντρα τονίζοντας τους χαρακτηριστικά «Βγείτε έξω να τους κερδίσουμε. Δύναμη, πάθος, και μάχη μέχρι τέλους θέλω από εσάς», ενώ παράλληλα χτυπούσε τον πίνακα τακτικής με το χέρι του και χρησιμοποιούσε λέξεις..

Μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη της ΑΕΚ συνέχισε: «Έτσι σας θέλω. Έτσι μαχητές. Αν παίζουμε πάντα έτσι, θα τους κερδίσουμε όλους», με τους παίκτες να τον χειροκροτούν μετά την ομιλία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments