Ελλάδα

Πειραιάς: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το τραμ

Πειραιάς: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το τραμ
Πειραιάς: Τροχαίο ατύχημα με αυτοκίνητο να χτυπά με το τραμ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο του Πειραιά.

Πειραιάς: Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο του Πειραιά, καθώς αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το τραμ όταν ο οδηγός του προσπάθησε να περάσει πριν από αυτό στον κάθετο δρόμο. Όλα αυτά συνέβησαν στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη μπροστά στο Γηροκομείο Πειραιά, με το όχημα να κινείται με κατεύθυνση την οδό Πειραιώς.

Ο οδηγός του οχήματος σύμφωνα με τις μαρτυρίες επιχείρησε να περάσει βιαστικά από την Γρηγορίου Λαμπράκη στη όδο Τζαβέλλα, ωστόσο βρέθηκε ευθύς μπροστά του το τραμ με το οποίο συγκρούστηκαν χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κανείς σοβαρά. Το περιστατικό ήταν το πρώτο μετά την ολοκλήρωση του τραμ στο κέντρο του Πειραιά, μιας πόλης που το κυκλοφοριακό πρόβλημα είναι πολύ έντονο ειδικά τις ώρες αιχμής.

Οι κάτοικοι της περιοχής ακόμη δεν έχουν εξοικειωθεί με την καθημερινή εικόνα του τραμ στις βασικές αρτηρίες της πόλης, αποτέλεσμα πολλοί να επιχειρούν τη τελευταία στιγμή να περάσουν τον δρόμο είτε πεζοί είτε με το όχημά τους. Όσον αφορά το παραπάνω περιστατικό, το όχημα υπέστη υλικές ζημιές ωστόσο κανένας δεν τραυματίστηκε. Το μόνο που κατάφερε ο οδηγός που “βιαζόταν” είναι να προκληθεί κυκλοφοριακό χάος μέχρι ότου το τραμ συνεχίσει εκ νέου της πορείας του. Μια νέα συνήθεια στην πόλη του Πειραιά που ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος ακόμη για να εμπεδωθεί από τους κατοίκους της περιοχής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments