Αθλητισμός

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Έτοιμος να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Έτοιμος να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα
Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Ερυθρού Αστέρα, καθώς μετά την ήττα - αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό θεωρεί πως δεν έχει να δώσει κάτι περισσότερο στον σύλλογο.

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Η ήττα στο Φάληρο και ο αποκλεισμός του Ερυθρού Αστέρα από τη συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θέτει υπό αμφισβήτηση την παραμονή του Σέρβου τεχνικού στον σύλλογο. Μετά από δύο άκρως επιτυχημένες χρονιές με ισάριθμα πρωταθλήματα και πορείες στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αισθάνεται πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από την πατρίδα του αναζητώντας αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τα ρεπορτάζ στη Σερβία αναφέρουν πως το κλίμα γύρω από τον 49χρονο τεχνικό δεν είναι και το καλύτερο, καθώς οι φίλοι της ομάδας χρεώνουν στον ίδιο τις κάκιστες εμφανίσεις του Αστέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αντιθέτως, η διοίκηση κατανοώντας πως ο Μιλόγεβιτς τα τελευταία δύο χρόνια κατάφερε να ανεβάσει επίπεδο τον σύλλογο πραγματοποιεί προσπάθειες να τον πείσει να παραμείνει σε αυτόν, ωστόσο ο Σέρβος τεχνικός παρουσιάζεται ανένδοτος.

Το προηγούμενο διάστημα το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς “έπαιξε” αρκετά τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον πάγκο της ΑΕΚ. Οι “Ερυθρόλευκοι” μετά τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα έβαλαν πίσω το θέμα προπονητή που είχε δημιουργηθεί, με τον Πέδρο Μαρτίνς να κερδίζει εκ νέου την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Από την άλλη όχθη, στην ΑΕΚ ο Ίλια Ίβιτς μπορεί να είχε τον συμπατριώτη του στη λίστα για τον εκλεκτό για την τεχνική ηγεσία της Ένωσης, όμως τελικά κατέληξε στον Ιταλό Μάσιμο Καρέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments