Αθλητισμός

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Ψάχνει πολύ το γκολ και κάνει λάθη

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Ψάχνει πολύ το γκολ και κάνει λάθη
Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Ο Σέρβος έκανε μερικά σοβαρά λάθη κόντρα στον Αστέρα που δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Μάρτινς.

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού ξεκίνησε πολύ δυνατά τη σεζόν, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League.  Ο νεαρός Σέρβος ήταν καθοριστικός στα εντός έδρας ματς με τη Μπασακσεχίρ και την Κράσνονταρ. Στο ματς με τους Τούρκους μπήκε και κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Βαλμπουενά, ενώ με τους Ρώσους μετέτρεψε μέσα σε 7 λεπτά το 1-0 σε 3-0 με δύο προσωπικά του γκολ, τελειώνοντας την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.

Από τότε όμως ο Ραντζέλοβιτς έχει χαθεί. Μετράει μόλις 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει πετύχει κάποιο τέρμα. Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του, ενώ ο Μάρτινς γνωρίζει ότι ο Σέρβος είναι ένας παίκτης που μπορεί να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού, όπως έκανε με Μπασακσεχίρ και Κράσνονταρ.

Ο Ραντζέλοβιτς έχει αγχωθεί που δεν αγωνίζεται και δεν σκοράρει και αυτό τον οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές. Ο Σέρβος εξτρέμ σε μία φάση στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, είχε τη δυνατότητα  να πασάρει σε συμπαίκτες του που ήταν σε πιο πλεονεκτική θέση από τον ίδιο, αλλά προτίμησε να εκτελέσει. Το παιχνίδι βρισκόταν ήδη στο 3-0 και από πολλούς μπορεί να περνάει απαρατήρητο, όμως όχι κι από τον Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος θέλει τους παίκτες τους απόλυτα συγκεντρωμένους στο παιχνίδι όποιο και να είναι το σκορ. Ο Ραντζέλοβιτς βέβαια λίγα λεπτά μετά έβγαλε την φαρμακερή σέντρα για τον Ελ Αραμπί, ο οποίος έκανε το 4-0.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments